Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Υπηρεσίες της Microsoft σε περισσότερες συσκευές
samsung-microsoft-services-in2mobile-featured-image

Samsung: Υπηρεσίες της Microsoft σε περισσότερες συσκευές

απο Kostas Gliatiotis

Μετά την παρουσίαση των Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge και την προσθήκη υπηρεσιών και εφαρμογών της Microsoft σε αυτά, η Samsung ανακοίνωσε πως η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών θα επεκταθεί και σε άλλες συσκευές της εταιρείας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Samsung πρόκειται σε μελλοντικές της συσκευές και Tablet να προσφέρει προεγκατεστήμενες εφαρμογές για το Office της Microsoft, καθώς και το OneDrive και το OneNote της εταιρείας.

Το Galaxy S6 και το Galaxy S6 Edge θα προσφέρουν επίσης δωρεάν για δύο χρόνια, αποθηκευτικό χώρο μεγέθους 100GB στο OneDrive, αλλάζοντας την μέχρι τώρα πολιτική της εταιρείας που την ήθελε να προσφέρει αντίστοιχα δωρεάν χώρο 50GB στο dropbox.

Ταυτόχρονα, η Samsung ανακοίνωσε πως για τις επιχειρήσεις που θα αγοράζουν συσκευές για επαγγελματική χρήση, θα προσφέρει τρία διαφορετικά “πακέτα” για την πρόσβαση στο Office365 της Microsoft. τα Business, Business Premium και Enterprise.

Το… Skype τέλος συμπληρώνει την λίστα εφαρμογών της Microsoft, και θα έρχεται και αυτό προεγκατεστημένο σε “επιλεγμένες” συσκευές κινητών τηλεφώνων και Tablet της Samsung.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights