Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HTC: Το One M9 plus είναι πραγματικότητα
htc-one-m9-plus-in2mobile-featured-image

HTC: Το One M9 plus είναι πραγματικότητα

απο Kostas Gliatiotis

Αρκετό καιρό πριν την επίσημη παρουσίαση του HTC One M9, οι πρώτες διαρροές φωτογραφιών για την συσκευή είχαν αποκαλύψει πως η εταιρεία δοκιμάζει μια έκδοση του με οθόνη ανάλυσης 2560 x 1440 pixels, με μεγαλύτερη διαγώνιο 5.5 ιντσών, καθώς και πως αυτή η έκδοση προορίζονταν για την Ασία, με επεξεργαστή της Mediatek στο εσωτερικό της.

Κατά την επίσημη παρουσίαση του HTC One M9 όμως, η εταιρεία περιορίστηκε στο να δείξει την έκδοση που όλοι γνωρίζουμε πλέον, με τον Snapdragon 810 της Qualcomm στο εσωτερικό, και οθόνη ανάλυσης 1080p για μια ακόμα χρονιά.

Φαίνεται όμως ότι το “πρωτότυπο” με την μεγαλύτερης ανάλυσης οθόνη δεν ακυρώθηκε, αλλά τελικά προορίζεται αρχικά τουλάχιστον για την αγορά της Ασίας. Οι νέες φωτογραφίες του HTC One M9 plus επιβεβαιώνουν την διαφορετική του εμφάνιση, μαζί με μερικά ακόμα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά.

Ένα από αυτά είναι η ύπαρξη όπως όλα δείχνουν αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο μπροστινό μέρος της συσκευής, ακριβώς κάτω από την οθόνη, σε μια διάταξη που θυμίζει πολύ τις αντίστοιχες συσκευές της Samsung. Ταυτόχρονα στις νεότερες φωτογραφίες, φαίνεται πως στο πίσω μέρος του HTC One M9 plus υπάρχει εκτός από την κάμερα των 20 Mpixels και μια ακόμα μικρότερη άγνωστης ακόμα ανάλυσης, σε διάταξη που θυμίζει αυτή του παλαιότερου HTC One M8.

Τέλος, η HTC στην Κίνα, διέρρευσε μια πρόσκληση για τις 8 Απριλίου που δείχνει το πίσω μέρος της νέας συσκευής, με την φωτογραφία να “κρύβει” μάλλον επίτηδες το μισό της δεύτερης κάμερας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights