Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HTC One E9: Η “πλαστική” έκδοση του HTC One M9
htc-e9-in2mobile-featured-image

HTC One E9: Η “πλαστική” έκδοση του HTC One M9

απο Kostas Gliatiotis

Η HTC φαίνεται πως ετοιμάζει μια ακόμα συσκευή, αυτή τη φορά κατασκευασμένη από πλαστικό, σαν οικονομικότερη έκδοση του One M9 που η εταιρεία παρουσίασε πριν περίπου ένα μήνα.

Οι πρώτες φωτογραφίες της νέας συσκευής, δείχνουν πως η HTC δεν έχει αλλάξει σημαντικά το σχέδιο του νέου One E9, με σημαντικότερη διαφορά τη χρήση πλαστικού στο πίσω μέρος της συσκευής αντί του κατασκευασμένου από αλουμίνιο πλαισίου του One M9.

Το HTC One E9 σύμφωνα με πληροφορίες θα χρησιμοποιεί επίσης διαφορετική κάμερα με μικρότερη ανάλυση στο πίσω μέρος του, που θα “περιορίζεται” σε αισθητήρα ανάλυσης 13 Mpixels, προκειμένου να διατηρήσει χαμηλότερα το κόστος της συσκευής.

Στο εσωτερικό του θα βρίσκεται εκτός απροόπτου για μια ακόμα φορά ο Snapdragon 810 της Qualcomm, παρά τα πολλά προβλήματα που αντιμετωπίζει και η HTC όπως η LG με την υπερθέρμανση των συσκευών κατά τη λειτουργία του.

Οι ίδιες πληροφορίες θέλουν πάντως της HTC να κατασκευάζει μια ακόμα έκδοση, το One E9 Plus, που όπως και η αντίστοιχη έκδοση του One M9 θα διαθέτει οθόνη μεγαλύτερης διαγωνίου αλλά και ανάλυσης 2560 x 1440 pixels.

Το μόνο που δεν έχει γίνει γνωστό, είναι γιατί η εταιρεία επέλεξε να παρουσιάσει μόνο το HTC One M9 στην Βαρκελώνη και όχι το σύνολο των νέων συσκευών της, από τη στιγμή που αυτές δείχνουν να βρίσκονται στο ίδιο στάδιο ετοιμότητας με αυτό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights