Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HTC: Αποχωρεί ο επικεφαλής σχεδιασμού
htc-in2mobile-featured-image

HTC: Αποχωρεί ο επικεφαλής σχεδιασμού

απο Kostas Gliatiotis

Με μια ανακοίνωση του στο Twitter, ο αντιπρόεδρος της One & Co, θυγατρικής της HTC, υπεύθυνης για τον σχεδιασμό των συσκευών της, δήλωσε πως αποχωρεί από την εταιρεία.

Ο Jonah Becker, ήταν μέχρι τώρα ο επικεφαλής της εταιρείας που η HTC εξαγόρασε προκειμένου να τη χρησιμοποιήσει στην σχεδίαση των συσκευών της. Λιγότερο ένα χρόνο μετά από αυτή την εξαγορά, ο Jonah Becker, αντιπρόεδρος της εταιρείας και υπεύθυνος για τον σχεδιασμό των Smartphones της HTC ανακοίνωσε πως αποχωρεί από αυτή.

Ο Jonah Becker είχε αναλάβει τη θέση του Scott Cryle που επίσης είχε αποχωρήσει από την εταιρεία πριν λιγότερο από ένα χρόνο, και τώρα τη συγκεκριμένη θέση θα αναλάβει ο Daniel Hundt, μέχρι σήμερα υπεύθυνος του δημιουργικού τμήματος της εταιρείας.

Η αλλαγή έρχεται μερικές ημέρες μετά την αποχώρηση του Peter Chou από τη θέση του διευθύνοντα συμβούλου της HTC. Οι πληροφορίες θέλουν την HTC να βρίσκεται σε μια κατάσταση που πολλά τμήματα ανταγωνίζονται για να πάρουν αυτά την “ηγεσία” στις αποφάσεις που αφορούν το σχεδιασμό νέων συσκευών, και φαίνεται πως σε αυτή την διαμάχη πολλά στελέχη επιλέγουν να αποχωρήσουν τελικά από αυτή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights