Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HTC One M9 Plus: Περισσότερες πληροφορίες
htc-one-m9-plus-in2mobile-featured-image

HTC One M9 Plus: Περισσότερες πληροφορίες

απο Kostas Gliatiotis

Για μια ακόμα φορά μέσω του Twitter, και το χρήστη @upleaks, εμφανίστηκαν περισσότερες εικόνες του φημολογούμενου HTC One M9 Plus.

Σε μια από αυτές τις φωτογραφίες, φαίνεται καθαρά πως η HTC έχει τοποθετήσει μηχανικό πλήκτρο κάτω από την οθόνη του One M9 Plus, με τις “γρίλιες” του ηχείου να είναι τοποθετημένες αριστερά και δεξιά από αυτό. Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστό αν το συγκεκριμένο πλήκτρο θα διαθέτει μόνο τον αισθητήρα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων ή αν θα λειτουργεί και σαν πλήκτρο πλοήγησης στο μενού της συσκευής.

htc-one-m9-plus-fingerprint-scanner-in2mobile

Φαίνεται πως ο αισθητήρας ανάγνωστης δακτυλικών αποτυπωμάτων φαίνεται πως είναι ένα χαρακτηριστικό που έχει μεγαλύτερη αποδοχή στην αγορά της Ασίας, για την οποία και προορίζεται τουλάχιστον αρχικά το HTC One M9 Plus.

Σε παλαιότερες φωτογραφίες είναι εμφανές πως το One M9 Plus θα χρησιμοποιεί οθόνη μεγαλύτερης ανάλυσης από αυτή του One M9 που έχει ήδη ανακοινωθεί. Στην περίπτωση του One M9 Plus η ανάλυση της οθόνης θα είναι, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, 2560 x 1440 pixels αντί της 1080p οθόνης του M9.

Στο πίσω μέρος του One M9 Plus, είναι ξεκάθαρο πως η HTC έχει επιλέξει για μια ακόμα φορά τη διάταξη με δύο διαφορετικές κάμερες όπως και στις παλαιότερες συσκευές της. Η σημαντική διαφορά αυτή τη φορά, είναι πως η μια τουλάχιστον από αυτές, θα έχει σημαντικά μεγαλύτερη ανάλυση από τα 4 Mpixels αυτής του One M8, χωρίς όμως να είναι γνωστό αν θα είναι των 20 Mpixels όπως αυτή του One M9 ή μικρότερης ανάλυσης.

Με τη συσκευή να προορίζεται για την αγορά της Ασίας όπως δείχνουν όλες οι ενδείξεις, η HTC έχει επιλέξει να χρησιμοποιήσει τον MediaTek MT6795 στο εσωτερικό του One M9 Plus. Πέρα από τα προφανή πλέον προβλήματα στη λειτουργία του Snapdragon 810 της Qualcomm, που πιθανόν να εμποδίζουν τη χρήση του σε μια ακόμα συσκευή, στην αγορά της Ασίας, οι επεξεργαστές της Mediatek έχουν μεγαλύτερη αποδοχή, για προφανής λόγους, αφού η εταιρεία έχει την έδρα της στην Κίνα.

Σε περίπτωση πάντως που η HTC αποφασίσει να κυκλοφορήσει τη συσκευή και σε άλλες χώρες εκτός Ασίας, είναι σίγουρο πως θα πρέπει να δικαιολογήσει σε όσους αγοράσουν το  One M9, γιατί έβγαλε τόσο σύντομα στην αγορά μια ακόμα συσκευή με σημαντικά καλύτερη οθόνη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights