Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HTC One E9+: Επίσημα στο Site της εταιρείας.

HTC One E9+: Επίσημα στο Site της εταιρείας.

απο Kostas Gliatiotis

Μετά από πολλές συνεχόμενες διαρροές συσκευών με μεγαλύτερη οθόνη και αυξημένη ανάλυση από αυτή του HTC One M9, η εταιρεία αποφάσισε να παρουσιάσει σχεδόν “επίσημα” το One E9+. Η σελίδα της HTC στην Κίνα, αποκάλυψε τη νέα συσκευή, χωρίς μέχρι στιγμής να είναι γνωστό αν αυτό έγινε κατά λάθος ή αν σκόπιμα η εταιρεία περιορίστηκε σε μια τόσο “απλή” ανακοίνωση.

Το HTC One E9+ είναι σχεδόν η ίδια συσκευή που εδώ και αρκετό καιρό εμφανίζεται σε αρκετές “διαρροές”, με μοναδική διαφορά την έλλειψη του αλουμινένιου πλαισίου στο πίσω μέρος της. Όπως και πριν ένα χρόνο με το “δίδυμο” των One M8 και One E8, η HTC επέλεξε να κατασκευάσει μια ακόμα συσκευή που με τη χρήση πλαστικού θα μειώνει θεωρητικά την τιμή πώλησης. Παρόλα αυτά, το πλαϊνό του One E9 φαίνεται να είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, με τον συνδυασμό να θυμίζει συσκευές της Samsung όπως το Galaxy Alpha και το Galaxy Note 4

Το HTC One E9+ έρχεται με οθόνη 5.5 ιντσών, μεγαλύτερης από αυτή του One M9 αλλά όχι αρκετά μεγάλης ώστε να δικαιολογεί τη διαφορετική συσκευή, που όμως έχει σημαντικά μεγαλύτερη ανάλυση που φτάνει τα 2560 x 1440 pixels.

Στο εσωτερικό του One E9+ βρίσκεται ο κατασκευασμένος από τη Mediatek ΜΤ6795Μ επεξεργαστής, με συνολικά οχτώ πυρήνες, όλοι αρχιτεκτονικής Α-57 της ARM. Αυτό σημαίνει ότι θεωρητικά τουλάχιστον, και αν δεν αντιμετωπίζει προβλήματα υπερθέρμανσης όπως ο Snapdragon 810 της Qualcomm, το One E9+ θα είναι μια από τις ισχυρότερες συσκευές που υπάρχουν στην αγορά.

Σε αντίθεση με το φημολογούμενο HTC One M9+, το One E9+ διαθέτει μόνο μια κάμερα στο πίσω μέρος της συσκευής, η ανάλυσης της οποίας παραδόξως δεν είναι ακόμα ξεκάθαρο αν είναι 20 ή 13 Mpixels.

Τέλος, για όσους αναρωτιούνται πως η HTC παρουσίασε την “Plus” έκδοση του One E9, χωρίς να έχει παρουσιάσει ακόμα το ίδιο το One E9, φαίνεται πως η σελίδα της εταιρείας στην Κίνα, προσφέρει έναν “συνδυασμό” των χαρακτηριστικών των δύο συσκευών, δείχνοντας πως μάλλον η συσκευή είδε το φως της δημοσιότητας “κατά τύχη”.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights