Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Samsung: Εκπαιδευτικό σεμινάριο “Online Success-Internet Marketing” στο INNOVATHENS
samsung-on-line-internet-marketing-innovathens-in2mobile-featured-image

Samsung: Εκπαιδευτικό σεμινάριο “Online Success-Internet Marketing” στο INNOVATHENS

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung Electronics Hellas προσκαλεί όλους τους ενδιαφερόμενους στο τρίτο κατά σειρά σεμινάριο του νέου κύκλου “Online Success-Internet Marketing: Tools & Strategy” που θα πραγματοποιηθεί την 1η Απριλίου στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, INNOVATHENS.

InnovAthens_ Samsung Lab

Η Samsung εμπλουτίζει το πρόγραμμα των σεμιναρίων της στο INNOVATHENS με στόχο την παροχή ευκαιριών επιμόρφωσης προς τους νέους. Σκοπός της εταιρείας είναι να συμβάλει στη δημιουργία επιπλέον εφοδίων που θα χρησιμεύσουν στη μετάβαση από την εκπαίδευση στην αγορά εργασίας.

Τo συγκεκριμένο σεμινάριο απευθύνεται σε όσους έχουν μία μικρή επιχείρηση και επιθυμούν να βρουν τρόπους να την προωθήσουν ή σε νέους που επιθυμούν να αποκτήσουν γνώσεις αναφορικά με την καλύτερη χρήση των online εργαλείων.

Το σεμινάριο έχει διάρκεια δύο ωρών (16:00-18:00). Η παρακολούθηση του σεμιναρίου είναι δωρεάν, ενώ με το πέρας του δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο ακόλουθο link www.samsung.com/gr/innovathens/, καθώς και καλώντας στο 213 0109300, καθημερινές (10.00 – 16.00). Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights