Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η Samsung Electronics Hellas πιστοποιείται ως Top Employer Greece 2015 και Top Employer Europe 2015
samsung-4g-first-place-in2mobile-featured-image

Η Samsung Electronics Hellas πιστοποιείται ως Top Employer Greece 2015 και Top Employer Europe 2015

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung Electronics Hellas αναγνωρίστηκε για 2η συνεχή χρονιά ως κορυφαίος εργοδότης, λαμβάνοντας την πιστοποίηση Top Employer Greece 2015 και Top Employer Europe 2015.

Top_Employers_Greece_English_2015

H εταιρεία αναδείχθηκε για τις πρακτικές διοίκησης του ανθρωπίνου δυναμικού της, έπειτα από ανεξάρτητη έρευνα του Ινστιτούτου Top Employers που πραγματοποιείται σε ετήσια βάση. H Samsung πληρεί τα υψηλά κριτήρια που απαιτεί η σχετική πιστοποίηση ως προς την παροχή εξαιρετικών συνθηκών εργασίας, την επένδυση σε ταλέντα και στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού της, καθώς και στη διαρκή προσπάθεια βελτιστοποίησης των πρακτικών απασχόλησης.

Top_Employers_Europe_2015

Εκτός από την Ελλάδα, η Samsung Electronics Hellas καθιερώθηκε για άλλη μια φορά ανάμεσα στους καλύτερους εργοδότες πανευρωπαϊκά. Αξίζει να σημειωθεί ότι για να λάβει μία εταιρεία την πιστοποίηση Top Employer Europe, απαιτείται η διάκριση της σε τουλάχιστον πέντε διαφορετικές χώρες της Ευρώπης.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights