Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei P8: Φωτογραφίες του εμφανίζονται στην TEENAA
huawei-p8-in2mobile-featured-image

Huawei P8: Φωτογραφίες του εμφανίζονται στην TEENAA

απο Kostas Gliatiotis

Για μια ακόμα φορά, η κινέζικη αρχή πιστοποίησης TEENAA συμβάλει στην αποκάλυψη περισσότερων πληροφοριών για επερχόμενη συσκευή, αυτή τη φορά για το επόμενο high end Smartphone της Huawei, το P8.

Οι φωτογραφίες ¨αποκαλύπτουν” ή καλύτερα επιβεβαιώνουν πως η Huawei θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί μέταλλο στην κατασκευή του P8, με τις φωτογραφίες να αποκαλύπτουν πως η συσκευή θα είναι και εντυπωσιακά λεπτή.

huawei-p8-in2mobile-body

Στα τεχνικά του χαρακτηριστικά, στο εσωτερικό του Huawei P8 θα βρίσκεται ο κατασκευασμένος από την ίδια τη Huawei Kirin 930, η εξέλιξη του Kirin 925 που χρησιμοποιεί η εταιρεία στο Ascend Mate 7. Οι συνολικά οχτώ πυρήνες επεξεργασίας του Kirin 930 θα είναι όλοι αρχιτεκτονικής Α-53 της ARM, με τους τέσσερις από αυτούς να αποτελούν μια “βελτιωμένη” έκδοση με καλύτερη απόδοση τους οποίους η Huawei ονομάζει A-53E.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, είναι βέβαιο πως η Huawei θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί οθόνη ανάλυσης 1080p στο επόμενο high end smartphone της, αφού ο ίδιος ο πρόεδρος της εταιρείας έχει δηλώσει πως θεωρεί τις οθόνες των 2560 x 1440 pixels “μη χρήσιμες” σε κινητά τηλέφωνα λόγω της κατανάλωσης ενέργειας τους.

Στο πίσω μέρος της συσκευής οι πληροφορίες θέλουν τη Huawei να συνεχίζει να χρησιμοποιεί κάμερα με αισθητήρα των 13 Mpixels, που λογικά θα έχει βελτιωμένη απόδοση σε σύγκριση με αυτή του Ascend P7.

Το Huawei P8 θα παρουσιαστεί επίσημα σε μερικές ημέρες, και συγκεκριμένα στις 15 Απριλίου, οπότε και θα επιβεβαιωθούν στο σύνολο τους τα χαρακτηριστικά του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights