Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Sony E6553: Φωτογραφίες του Xperia Z4
sony-e6553-xperia-z4-in2mobile-featured-image

Sony E6553: Φωτογραφίες του Xperia Z4

απο Kostas Gliatiotis

Μετά την εμφάνιση των πρώτων πληροφοριών για μια συσκευή της Sony με κωδικό μοντέλου E6553 μέσω του GFX Benchmark, φαίνεται πως ήρθε η ώρα να πάρουμε μια έστω και μικρή ιδέα του πως είναι εξωτερικά η νέα συσκευή.

Οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας δυστυχώς δεν αποκαλύπτουν πολλά για το σχεδιασμό του E6553 ή Xperia Z4. Σε μια από αυτές φαίνεται ένα τμήμα της οθόνης του, αποκαλύπτοντας πως πρόκειται για LCD Panel, με τη γωνία από την οποία έχει ληφθεί η φωτογραφία να δείχνει τουλάχιστον πως αυτό έχει καλή χρωματική απόδοση.

Στη φωτογραφία του πίσω μέρους του E6553 φαίνεται πως η Sony έχει επιλέξει για μια ακόμα φορά τη χρήση αισθητήρα των 20 Mpixels για την κάμερα της συσκευής, αλλά και πως ολόκληρο το πίσω μέρος είναι κατασκευασμένο από γυαλί, όπως και στους προκατόχους του. Παρά τη χαμηλή της ποιότητα, η φωτογραφία δείχνει πως η Sony έχει επιλέξει τη χρήση ενός αρκετά “ευρύ” φακού που πιθανότατα θα επιτρέπει την καλύτερη λήψη φωτογραφιών σε συνθήκες με χαμηλό φωτισμό, χωρίς όμως να είναι γνωστό αν η συσκευή θα διαθέτει optical image stabilization.

camera

Η δεύτερη φωτογραφία επιβεβαιώνει τη χρήση του MSM8994 της Qualcomm στο εσωτερικό της συσκευής, που είναι η κωδική ονομασία του Snapdragon 810.

s810

Δυστυχώς οι συγκεκριμένες φωτογραφίες δεν αποκαλύπτουν περισσότερες λεπτομέρειες για το E6553 και το πως τελικά θα είναι αυτό εξωτερικά. Μένει λοιπόν να περιμένουμε πότε η Sony θα κάνει την επίσημη παρουσίαση του ώστε να μάθουμε και τα υπόλοιπα τεχνικά του χαρακτηριστικά.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights