Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η LG και o ΣΚΑΪ σε μια μοναδική βραδιά διασκέδασης στη ροκ όπερα «Οι Καμπάνες του Edelweiss»
lg-life-is-good-in2mobile-featured-image

Η LG και o ΣΚΑΪ σε μια μοναδική βραδιά διασκέδασης στη ροκ όπερα «Οι Καμπάνες του Edelweiss»

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics Hellas (LG) σε συνεργασία με τον ΣΚΑΪ, στο πλαίσιο της κοινής ενέργειας life’s good.gr, προσέφεραν σε 120 τυχερούς την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μία παράσταση της ροκ όπερας του Νίκου Καρβέλα «Οι Καμπάνες του Edelweiss», με πρωταγωνίστρια την Άννα Βίσση. Ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία ‘Life’s Good’, η LG προσέφερε μια απολαυστική βραδιά με μία εντυπωσιακή μουσικοθεατρική παράσταση, γεμάτη ένταση και δραματικές ερμηνείες που άγγιξαν τις καρδιές των θεατών.

LG_Lifes Good at The Bells of Edelweiss

Η ροκ όπερα «Οι Καμπάνες του Edelweiss» του Νίκου Καρβέλα, του πρώτου Έλληνα συνθέτη που παρουσίασε πρωτότυπη μουσική και λιμπρέτο για ροκ όπερα, αποτελεί σύμφωνα με το σκηνοθέτη Γιάννη Κακλέα «ένα μουσικοθεατρικό όραμα που διεισδύει και αναδεικνύει το έρεβος της ανθρώπινης ύπαρξης μέσα από μια συγκλονιστική ιστορία». Ένας εξαιρετικός πολυπληθής θίασος από χορευτές και τραγουδιστές πλαισιώνει την πρωταγωνίστρια Άννα Βίσση σε μία παράσταση που αναμένεται να εντυπωσιάσει τόσο τους μουσικόφιλους, όσο και το θεατρικό κοινό.

LG_Lifes Good at The Bells of Edelweiss_1

Η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager, LG Electronics Hellas, δήλωσε σχετικά: «Η LG, με βασική φιλοσοφία το μότο ‘Life’s Good’, πρεσβεύει ότι η ζωή είναι ωραία με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, με μικρές απολαύσεις και μοναδικές στιγμές που μας γεμίζουν χαρά και μας διασκεδάζουν. Η εντυπωσιακή μουσικοθεατρική παράσταση αποτελεί μια διαφορετική πρόταση διασκέδασης και μια αφορμή να περάσουμε όμορφα και να αισθανθούμε πρωτόγνωρα συναισθήματα μέσα από καθηλωτικές ερμηνείες και εντυπωσιακή σκηνοθεσία!».

LGE_Logo_2015

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights