Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Taxibeat: -20% στα ταξί τον Απρίλιο και μεγάλα δώρα με Visa

Taxibeat: -20% στα ταξί τον Απρίλιο και μεγάλα δώρα με Visa

απο Kostas Gliatiotis

Η Μεγάλη Εβδομάδα ξεκινά με μεγάλα δώρα. Το Taxibeat συνεργάζεται εκ νέου με τη Visa και προσφέρει έκπτωση -20% σε κάθε διαδρομή ταξί που εξοφλείται με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα Visa, από σήμερα και μέχρι το τέλος Απριλίου.

Για εκείνους που θα μείνουν για Πάσχα στην πόλη, που θα χρειαστεί να πάνε αεροδρόμιο για να ταξιδέψουν ή θα επιστρέψουν από τις διακοπές τους με μειωμένο μπάτζετ, το Taxibeat επιστρέφει το 20% της αξίας των διαδρομών με Visa, έως και 30/4.

Το όφελος όμως για τους επιβάτες δε σταματά εδώ. Κάθε διαδρομή είναι μια ευκαιρία για περισσότερα δώρα από τη Visa. Γιατί με κάθε συναλλαγή με Visa, οι επιβάτες συμμετέχουν στον ανοιξιάτικο διαγωνισμό της Visa που χαρίζει προπληρωμένες κάρτες αξίας 500 ευρώ καθημερινά και ταξίδια στη Σαντορίνη για 2 άτομα. Περισσότερα για το διαγωνισμό, στο visa.gr

Η έκπτωση 20% στις διαδρομές του Taxibeat και οι συμμετοχές στις κληρώσεις ισχύουν για όλους τους επιβάτες, σε όλα τα σημεία που είναι διαθέσιμη η υπηρεσία του Taxibeat, 24 ώρες το 24ωρο.

Πως λειτουργεί;

  • Ο επιβάτης πρέπει να έχει εγκαταστήσει την έκδοση 7.8 της εφαρμογής του Taxibeat ή νεότερή της.
  • Μόλις ο επιβάτης ανοίξει την εφαρμογή, θα πρέπει να ορίσει τη Visa του ως τρόπο πληρωμής των διαδρομών του.
  • Στη συνέχεια, μπορεί να καλεί Taxibeat και θα πληρώνει -20% φθηνότερα τις διαδρομές του με Visa μέχρι 30/04/2015.

Ταξιδεύοντας με Taxibeat και Visa, ο επιβάτης έχει μια διαφορετική εμπειρία μετακίνησης καθώς καλεί ταξί και πληρώνει για τη διαδρομή του με το πάτημα ενός κουμπιού. Έτσι, κερδίζει σε χρόνο, άνεση, ευκολία και ασφάλεια. Ο χρήστης της εφαρμογής καταχωρεί την κάρτα του στο Taxibeat μία φορά και στη συνέχεια ταξιδεύει χωρίς να πρέπει να έχει μαζί του μετρητά, πορτοφόλι, ούτε κάν την ίδια την κάρτα. Το μόνο που χρειάζεται για να πληρώσει τη διαδρομή του είναι η συσκευή κινητού τηλεφώνου ή η ταμπλέτα με την οποία έχει ήδη καλέσει Taxibeat.

Taxibeat_Visa_discount

Διευκρινίζεται ότι η έκπτωση δεν ισχύει για κλήσεις ταξί από υπολογιστή, ισχύει μόνο μέσω της εφαρμογής του Taxibeat για κινητές συσκευές. Επιπλέον, η έκπτωση δεν ισχύει για αποστολές αντικειμένων μέσω της υπηρεσίας Taxibeat Boxi.

Αναλυτικά οι Όροι και Προϋποθέσεις βρίσκονται στην ιστοσελίδα www.taxibeat.gr/terms
Για υποστήριξη, οι επιβάτες μπορούν να απευθύνονται στο email help@taxibeat.com

 

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights