Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HTC One M9+ : Παρουσιάστηκε και επίσημα
htc-one-m9-plus-in2mobile-featured-image

HTC One M9+ : Παρουσιάστηκε και επίσημα

απο Kostas Gliatiotis

Μετά από συνεχόμενες διαρροές της συσκευής σε φωτογραφίες αλλά και των τεχνικών της χαρακτηριστικών, η εταιρεία παρουσίασε και επίσημα το HTC One M9+.

Όπως δηλώνει και η ονομασία του, πρόκειται για μια “βελτιωμένη” έκδοση του HTC One M9 που παρουσίασε η εταιρεία στη Βαρκελώνη με  οθόνη υψηλότερης ανάλυσης και διαφορετικό επεξεργαστή στο εσωτερικό του.

Αναλυτικότερα, το HTC One M9+ θα χρησιμοποιεί οθόνη διαγωνίου 5.2 ιντσών και ανάλυσης 2560 x 1440 pixels αντί της 1080p οθόνης του “κανονικού” One M9. Φυσικά εδώ δημιουργείται εύλογα η απορία για την ύπαρξη δύο διαφορετικών συσκευών, όμως οι διαφορές τους δεν τελειώνουν εκεί. Στο εσωτερικό του HTC One M9+ θα βρίσκεται ο κατασκευασμένος από τη MediaTek MT6795T με συνολικά οχτώ πυρήνες επεξεργασίας, χρονισμένους εντυπωσιακά ψηλά στα 2.2 GHz. 

Στο πίσω μέρος του HTC One M9+ τώρα, η κάμερα των 20 Mpixels του One M9 συνδυάζεται με μια μικρότερη άγνωστης ανάλυσης σε μια διάταξη που θυμίζει το παλαιότερο One M8 της εταιρείας. Η τελευταία, όχι όμως λιγότερο ενδιαφέρουσα διαφορά μεταξύ των δύο συσκευών, είναι η ύπαρξη αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων κάτω από την οθόνη του HTC One M9+ που φυσικά δεν υπάρχει στην “απλή” έκδοση της συσκευής.

Προς το παρόν, φαίνεται πως το One M9+ θα πωλείται μόνο στην Ασία, χωρίς να έχει γίνει γνωστό αν κάποια στιγμή θα έρθει και στην Ευρώπη. Αυτό που είναι σίγουρο πάντως είναι πως αν τελικά η εταιρεία αποφασίσει να το διαθέσει και στον υπόλοιπο κόσμο, οι πωλήσεις του “απλού” HTC One M9 θα… υποφέρουν, και είναι σίγουρο πως η εταιρεία είχε το χρονικό περιθώριο να καθυστερήσει την ανακοίνωση του ώστε να δημιουργήσει μια μόνο συσκευή με όλα τα χαρακτηριστικά αυτά.ht

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights