Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Selfie Stick από την… Nikon
nikon-selfie-stick-in2mobile-featured-image

Selfie Stick από την… Nikon

απο Kostas Gliatiotis

Η κατηγορία των… Selfies σαν είδος φωτογραφίας είναι κάτι που καλώς ή κακώς έχει μπει για τα καλά στην ζωή των περισσότερων χρηστών κινητών τηλεφώνων, τουλάχιστον νεαρής ηλικίας.

Μαζί με τις Selfies όμως, δημιουργήθηκε εδώ και αρκετό καιρό πλέον το Selfie stick, ένας μάλλον γενικός όρος για ένα είδος “στηρίγματος” που μπορεί να κρατήσει το κινητό του χρήστη σε μεγαλύτερη απόσταση από ότι φτάνει το χέρι του, φυσικά για την λήψη μιας selfie…

Και ενώ οι κατασκευαστές κινητών τηλεφώνων δείχνουν πως αναγνωρίζουν την απαίτηση που έχει το αγοραστικό κοινό, δημιουργώντας συσκευές με καλύτερη μπροστινή κάμερα από ότι συνήθως (όπως το Desire Eye της HTC ), οι κατασκευαστές φωτογραφικών μηχανών μέχρι σήμερα έδειχναν πως δεν θέλουν να συμμετέχουν στην συγκεκριμένη “μόδα”.

Αυτό άλλαξε πλέον όμως, με την Nikon να παρουσιάζει το πρώτο δικό της Selfie Stick, σχεδιασμένο φυσικά για φωτογραφικές μηχανές. Το N-MP001 είναι το πρώτο selfie stick της εταιρείας, και μπορεί να “κρατήσει” χωρίς πρόβλημα τις φωτογραφικές μηχανές της σειράς Coolpix. Παρόλα αυτά, σαν προϊόν κατασκευασμένο από την Nikon, και σίγουρα πιο “ποιοτικά” κατασκευασμένο από ένα απλό selfie stick, το N-MP001 είναι αρκετά ακριβότερο με την τιμή πώλησης του να φτάνει τα 60 δολάρια.

Ευτυχώς απέχουμε ακόμα αρκετά από την εποχή που μια DSLR θα μπορεί να αναγνωρίσει πότε ο χρήστης της θέλει να βγάλει μια Selfie και ο γράφων ελπίζει να μην φτάσουμε ποτέ ως εκεί.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights