Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Facebook Messenger: Έκδοση για υπολογιστές
facebook-messenger-web-page-in2mobile-featured-image

Facebook Messenger: Έκδοση για υπολογιστές

απο Kostas Gliatiotis

Η απόφαση του Facebook να σταματήσει τη λειτουργία του τότε chat μέσα από την εφαρμογή για φορητές συσκευές είχε σε δικαίως ενοχλήσει τους χρήστες του κοινωνικού δικτύου ενώ ταυτόχρονα είχε δημιουργήσει και απορία για τη χρησιμότητα μιας ξεχωριστής εφαρμογής.

Πλέον, με το Facebook να έχει δηλώσει επίσημα πως βλέπει το messenger σαν μια ξεχωριστή “πλατφόρμα” υπηρεσιών, αρχίζει να φαίνεται τι ακριβώς εννοεί με αυτό.

Ο Facebook messenger λοιπόν, μπορεί πλέον να λειτουργήσει αυτόνομα και στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του χρήστη ακριβώς όπως και στις Android και iOS συσκευές. Μέσα από την σελίδα του νέου messenger ο χρήστης του Facebook μπορεί πλέον να συνομιλεί με τους φίλους του χωρίς να έχει ανοιχτή τη σελίδα του ίδιου του κοινωνικού δικτύου.

Η χρησιμότητα της συγκεκριμένης σελίδας σε ηλεκτρονικό υπολογιστή φαίνεται να είναι λιγότερο χρήσιμη και από την ξεχωριστή εφαρμογή για φορητές συσκευές, πάντως το Facebook έχει φροντίσει ώστε αυτή να προσφέρει το ίδιο σε εμφάνιση γραφικό περιβάλλον με την εφαρμογή για Android και iOS συσκευές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights