Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Huawei P8: Παρουσιάζεται αύριο στο Λονδίνο
huawei-p8-minisite-in2mobile-featured-image

Huawei P8: Παρουσιάζεται αύριο στο Λονδίνο

απο Kostas Gliatiotis

Με το Ascend P7, την προηγούμενη High End συσκευή της εταιρείας να έχει γνωρίσει ιδιαίτερη επιτυχία στον ένα χρόνο που βρίσκεται στην αγορά, η Huawei ετοιμάζεται αύριο να παρουσιάσει και επίσημα τον αντικαταστάτη της, το Huawei P8.

Η εταιρεία έχει δημιουργήσει μια ξεχωριστή σελίδα για τη συγκεκριμένη παρουσίαση, στην οποία μπορεί ο καθένας να παρακολουθήσει ζωντανά το event της παρουσίασης του, και την οποία μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο.

Huawei P8 mini site

Το Huawei P8 αναμένεται να συνεχίσει την “παράδοση” της εταιρείας στη χρήση Premium υλικών στην κατασκευή του, αλλά και αντίστοιχα εντυπωσιακού hardware στο εσωτερικό του.

Σε περίπου μια ημέρα λοιπόν θα μάθουμε και επίσημα τι έχει ετοιμάσει η Huawei ώστε να αντιμετωπίσει τον καθόλου εύκολο ανταγωνισμό στην High End κατηγορία για το 2015.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights