Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Sony: Android Lollipop για το Xperia Z1
xperia-z1-lollipop-in2mobile-featured-image

Sony: Android Lollipop για το Xperia Z1

απο Kostas Gliatiotis

Μερικές εβδομάδες μετά την έναρξη της αναβάθμισης σε Android Lollipop για το Xperia Z3 και το αμέσως προηγούμενο Xperia Z2, η Sony  ξεκίνησε την αναβάθμιση και του παλαιότερου Xperia Z1 μαζί με μερικές ακόμα συσκευές.

Η αναβάθμιση σε Android Lollipop είναι πλέον διαθέσιμη για το Xperia Z1, το Xperia Z1 Compact, αλλά και το Phablet της εταιρείας, το Xperia Z Ultra, και μπορεί να πραγματοποιηθεί από την ίδια τη συσκευή μέσω OTA ή μέσω του PC Companion, του προγράμματος της εταιρείας για συγχρονισμό των συσκευών με ηλεκτρονικό υπολογιστή.

Η ενημέρωση στην οθόνη του χρήστη για τη νέα αναβάθμιση δεν είναι άμεσα διαθέσιμη σε όλους, με την Sony να ακολουθεί την πολιτική της σταδιακής διάθεσης ανά χώρα.

Τις επόμενες εβδομάδες, η Sony σκοπεύει να διαθέσει το Android Lollipop και για το Xperia Z, την πρώτη συσκευή της σειράς, αλλά και το Xperia Z Tablet.

Η συνολική διαδικασία χρειάστηκε περισσότερο χρόνο από ότι η Sony είχε αρχικά υποσχεθεί, με την αναβάθμιση των ακόμα οικονομικότερων συσκευών της εταιρείας να μην έχει ακόμα ξεκινήσει.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights