Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ LG: Ξεκινά τη διάθεση του νέου Digital Cinema 4K Monitor 31UM97 στην ελληνική αγορά

LG: Ξεκινά τη διάθεση του νέου Digital Cinema 4K Monitor 31UM97 στην ελληνική αγορά

απο Kostas Gliatiotis

Το νέο Digital Cinema 4K Monitor 31UM97 της LG Electronics (LG) ξεκινά τη διάθεση του στην ελληνική αγορά, διευρύνοντας έτσι ακόμα περισσότερο τo εγχώριο εύρος επιλογών monitor προηγμένης τεχνολογίας. To νέο monitor της LG, που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στη Διεθνή Έκθεση CES® 2015 στο Las Vegas, συνδυάζει την ανάλυση Digital Cinema 4K (4096 x 2160) με οθόνη IPS 31 ιντσών, δημιουργώντας έτσι ένα εξαιρετικής ποιότητας monitor, που πληροί τις υψηλές προδιαγραφές του Digital Cinema Initiative (DCI).

 

Το monitor LG 31MU97 είναι κατάλληλο για επαγγελματίες που απαιτούν μεγάλη ευκρίνεια στην εικόνα, είτε για εργασία, είτε για προσωπική χρήση. Η ανώτερης ποιότητας ανάλυση 4K, καθώς και η ζωντάνια στα χρώματα, είναι ιδανική για φωτογράφους, video editors και γραφίστες, ενώ η εκπληκτική ποιότητα της εικόνας επιτρέπει την πιο λεπτομερή και με ακρίβεια επεξεργασία των φωτογραφιών. Χάρη στην υπέρ-υψηλή ανάλυση 4K (4096 x 2160), που διαθέτει ακόμα περισσότερα pixels σε σχέση με τη συνηθισμένη υπέρ-υψηλή ανάλυση Ultra HD (3840 x 2160), το περιεχόμενο προβάλλεται πεντακάθαρα και με ακόμα μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Το πάνελ IPS επιπλέον υποστηρίζει τη χρωματική παλέτα Adobe RGB με πιστότητα μεγαλύτερη από 99.5 τοις εκατό, ελαχιστοποιώντας τη διαφορά και την απώλεια των χρωμάτων, ενώ προσφέρει μεγάλη ποικιλία χρωμάτων που καλύπτει την sRGB και την CMYK γκάμα, για απόλυτη ακρίβεια στην επεξεργασία τους.

LG_31MU97_Digital Cinema 4K_3

το νέο LG 31MU97 υποστηρίζει περισσότερα από ένα εκατομμύριο χρώματα χωρίς απόκλιση (βάθος χρώματος 10bit), ενώ οι εναλλαγές στα στρώματα γίνονται ομαλά, με περισσότερες σκιές ανάμεσα, για περισσότερες λεπτομέρειες στις εικόνες. Η λειτουργία ‘Total Color Management’ διατηρεί το χρώμα ανέπαφο, ωστόσο ελαχιστοποιεί τις διαφορές του ανάμεσα στις πραγματικές εικόνες, την οθόνη και τις εκτυπώσεις. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας το ‘Dual Set Up’ ο χρήστης έχει τη δυνατότητα να χωρίσει την οθόνη σε δύο μέρη με διαφορετικές επιλογές χρωμάτων για να μπορεί να παρακολουθεί και να συγκρίνει τη δουλειά του.

Τέλος, το LG 31MU97 επιτρέπει στο χρήστη να αλλάζει την κλίση της οθόνης ως και 90 μοίρες, ανάλογα με τις ανάγκες του, για καλύτερες συνθήκες εργασίας χωρίς καμία δυσκολία, ενώ διαθέτει επιπλέον και δύο εξωτερικά ηχεία απόδοσης 5W και λειτουργίες MAXXAUDIO, για ήχο υψηλής ποιότητας με ζωντανά, αληθινά και πεντακάθαρα πρίμα και μπάσα, ώστε να μην υπάρχει ανάγκη για ξεχωριστά ηχεία.

Σύμφωνα με το Διεθνές Ινστιτούτο Πληροφοριών (IDC – International Data Corporation) και της υπηρεσίας ‘Worldwide Quarterly PC Monitor Tracker’, η LG κατέχει ηγετική θέση στην παγκόσμια αγορά των monitor 21:9 τα τελευταία 7 οικονομικά τρίμηνα (ως και το 3ο τρίμηνο του 2014), διασφαλίζοντας συνολικά μερίδιο 77.3 τοις εκατό. Ο κ. Ψαραδέλλης, Διευθυντής Πωλήσεων Πληροφορικής LG Electronics Hellas, δήλωσε επιπλέον: «Τα monitor της LG σχεδιάζονται για να καλύπτουν τις ξεχωριστές ανάγκες των καταναλωτών μας, κι αυτό μας έχει βοηθήσει να κατακτήσουμε την πρώτη θέση στις προτιμήσεις τους, αλλά και να τη διατηρήσουμε. Το νέο monitor Digital Cinema 4K έρχεται να ικανοποιήσει απόλυτα τους επαγγελματίες με εξειδικευμένες ανάγκες, για τους οποίους η χρωματική ακρίβεια και η ευκρίνεια στην εικόνα είναι στοιχεία ζωτικής σημασίας για την υψηλή ποιότητα της δουλειάς τους».

Το νέο LG 31MU97 έχει ξεκινήσει να διατίθεται στην Ελληνική αγορά κατόπιν παραγγελίας.

LGE_Logo_2015

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights