Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Το LG Music Flow προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές με το Google Cast

Το LG Music Flow προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές με το Google Cast

απο Kostas Gliatiotis

H LG Electronics (LG) θα παρουσιάσει τα πρώτα της προϊόντα αναπαραγωγής ήχου που θα διαθέτουν δυνατότητα πρόσβασης στο Google Castστη νέα της σειρά από ‘έξυπνα’ HiFi ηχεία και ηχομπάρες. Το LG Music Flow αποτελεί ένα έξυπνο ηχοσύστημα Hi-Fi που φέρνει την εμπειρία της σύνδεσης με την αγαπημένη μουσική σε εντελώς νέο επίπεδο, καθώς προσφέρει τη δυνατότητα σε οποιονδήποτε να ‘στέλνει’ την αγαπημένη του μουσική από το AndroidTM smartphone ή tablet, iPhone, iPad, Mac, Windows laptop ή Chromebook, στα LG Music Flow ηχεία και ηχομπάρες που έχουν συνδεθεί με το Google Cast.[1]

Η νέα σειρά LG Music Flow περιλαμβάνει τα ηχεία WiFi (Moντέλα H7/H5/H3) και την ηχομπάρα WiFi (Μοντέλο HS6). Κάθε μοντέλο μπορεί να συνδεθεί και να ρυθμίζεται μέσω της εφαρμογής της LGMusic Flow για φορητές συσκευές με Android, iOS ή με Chromebook.

Χάρη στο ‘Google Cast’, οι χρήστες του LG Music Flow θα έχουν τη δυνατότητα όχι μόνο να μοιράζονται τη μουσική από τις δικές τους φορητές συσκευές, αλλά επιπλέον να επιλέγουν μουσική από τα αγαπημένα τους online κανάλια, συμπεριλαμβανομένων μεταξύ άλλων και των Google PlayTM Music, Pandora, Songza, TuneIn, iHeartRadio και Rdio. Έτσι μπορούν να απολαμβάνουν ακόμα υψηλότερη ποιότητα ήχου από αυτή που ήταν διαθέσιμη ως τώρα μέσω ηχείου Bluetooth, αφού  πλέον η μουσική προέρχεται από το ‘cloud’ και όχι από φορητή συσκευή.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι το LG Music Flow θα είναι ένα από τα πρώτα συστήματα ήχου που θα διαθέτουν ‘Google Cast’», δήλωσε ο Byung-hoon Min, Senior Vice President και Επικεφαλής του τμήματος CAV της LG Home Entertainment Company. «Το ‘Google Cast’ αποτελεί την τέλεια προσθήκη για το ηχοσύστημα της LG Music Flow και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαστήκαμε με την Google προκειμένου να κάνουμε τη μουσική ακόμα πιο απολαυστική για τους καταναλωτές μας παγκοσμίως».

Η LG έχει ενσωματώσει επιπλέον υπηρεσίες για streaming, όπως τα δημοφιλή ‘Deezer’ και Spotify, για να διευρύνει ακόμα περισσότερο τις μουσικές συλλογές των χρηστών. Έτσι, όσοι χρησιμοποιούν το ‘Spotify’ μπορούν να εκμεταλλευτούν τη λειτουργία ‘Spotify Connect’, που λειτουργεί εξ’ αποστάσεως, επιτρέποντάς τους να ελέγχουν τα LG Music Flow ηχεία τους μέσω της εφαρμογής.

 

Τα ηχεία και οι ηχομπάρες του LG Music Flow μπορούν να συνδεθούν με φορητές συσκευές, αλλά και μεταξύ τους χρησιμοποιώντας τη λειτουργία της LG ‘Advanced Wireless Network’, για εύκολη ρύθμιση του ήχου και απόδοση αναπαραγωγής του υψηλής ποιότητας. Τα ηχοσυστήματα LG Music Flow προσφέρουν επιπλέον χρήσιμα χαρακτηριστικά, όπως οι λειτουργίες ‘Home Cinema Mode’ και ‘Auto Music Play’, ενώ μπορούν να συνδεθούν μέσω Bluetooth με υπηρεσίες streaming. Η λειτουργία ‘Home Cinema Mode’ προσφέρει στους χρήστες μια απολαυστική εμπειρία κινηματογραφικού ήχου στο σπίτι, παρακολουθώντας τηλεοπτικό περιεχόμενο, και η λειτουργία ‘Auto Music Play’ συγχρονίζεται με τις συσκευές του χρήστη μέσω Wi-Fi για πλήρη χρήση του εύρους της τεχνολογίας της LG.

Το ‘Google Cast’ θα είναι διαθέσιμο στα μοντέλα LG Music Flow, συμπεριλαμβανομένων των μοντέλων HS7, H7, H5, και H3, από τον Μάιο. Οι ιδιοκτήτες ηχείων και ηχομπάρων LG Music Flow θα έχουν τη δυνατότητα αναβάθμισης των προϊόντων τους με την εισαγωγή του ‘Google Cast’ μόλις η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στις τοπικές αγορές.

[1] Τα ‘Android’ and ‘Google Cast’ αποτελούν  trademarks της Google Inc.

 

LGE_Logo_2015

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights