Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Vodafone: Φέρνει τα νέα Samsung Galaxy S6 & Galaxy S6 edge

Vodafone: Φέρνει τα νέα Samsung Galaxy S6 & Galaxy S6 edge

απο alpha

Η Vodafone διαθέτει μέσα από το δίκτυο των καταστημάτων της και το Vodafone eShop τα νέα  Samsung Galaxy S6 & Galaxy S6 edge από σήμερα, 17 Απριλίου 2015. Με τα νέα 4G+ Smartphones, η Vodafone δίνει τη δυνατότητα σε όλους να συνδυάσουν την κορυφαία τεχνολογία και το εκπληκτικό design των συσκευών Samsung με τη μοναδική εμπειρία mobile internet υψηλής ποιότητας, μέσα από το γρήγορο και αξιόπιστο 4G+ δίκτυο της Vodafone.

Τα νέα Samsung Galaxy S6 & Galaxy S6 edge ξεκινάνε από τις προτεινόμενες τιμές 769€ και 899€ αντίστοιχα, χωρίς συμβόλαιο ή έως και 400€ φθηνότερα με νέα 24μηνη σύνδεση στο πρόγραμμα συμβολαίου Vodafone Red 1. Επιπλέον, μόνο στα καταστήματα Vodafone και στο Vodafone eShop οι πελάτες μπορούν να προμηθευτούν αποκλειστικό πακέτο με Samsung αξεσουάρ στην super τιμή των 39,90€ που περιλαμβάνει ασύρματο φορτιστή και διάφανη θήκη, αλλά και να επιλέξουν τα αγαπημένα τους αξεσουάρ μέσα από μια μεγάλη ποικιλία.

Εκτός από τα νέα Samsung Galaxy S6 & Galaxy S6 edge, στα καταστήματα Vodafone μπορούν όλοι να αποκτήσουν τα αγαπημένα τους Samsung 4G+ Smartphones, Galaxy Note 4, Galaxy Note edge και Galaxy S5 4G+, έως και 500€ φθηνότερα με νέα 24μηνη σύνδεση στο πρόγραμμα συμβολαίου Vodafone Red 1.

Μάθε τα πάντα για τα νέα Samsung 4G+ Smartphones από την  Ομάδα Internet της Vodafone, τη μόνη πιστοποιημένη από την Samsung. Περισσότερες πληροφορίες για το Samsung Galaxy S6  στο www.vodafone.gr/portal/samsung-galaxy-s6, για το Samsung Galaxy S6 edge στο www.vodafone.gr/portal/Samsung-Galaxy-S6-Edge και για τα πακέτα αξεσουάρ στο www.vodafone.gr/portal/eShop/Samsung-accessory-pack-for-Samsung-Galaxy-S6 και www.vodafone.gr/portal/eShop/Samsung-accessory-pack-for-Samsung-Galaxy-S6-Edge

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights