Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η LG και o ΣΚΑΪ σας προσκαλούν στη θεατρική παράσταση «Σιρανό ντε Μπερζεράκ»

Η LG και o ΣΚΑΪ σας προσκαλούν στη θεατρική παράσταση «Σιρανό ντε Μπερζεράκ»

απο Kostas Gliatiotis

— Η LG Electronics Hellas (LG) και ο ΣΚΑΪ ολοκληρώνουν τις δράσεις της κοινής τους ενέργειας life’s good.gr, προσφέροντας σε 150 τυχερούς την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη μεγάλη θεατρική επιτυχία «Σιρανό ντε Μπερζεράκ» στο θέατρο «Πάνθεον». Η LG, πιστή στη φιλοσοφία ‘Life’s Good’, προσφέρει μια απολαυστική βραδιά με μία θεατρική παράσταση για την ανίκητη ομορφιά της ψυχής.

Σιρανό Ντε Μπερζερακ-Θέατρο Πανθεον

Φέτος, ο Σιρανό ντε Μπερζεράκ, ήρωας, ποιητής και πρωταγωνιστής, επιστρέφει στη σκηνή του θεάτρου «Πάνθεον» για 15 μόνο παραστάσεις. Ο σκηνοθέτης της παράστασης, Γιάννης Κακλέας, καταπιάστηκε με το ιδιαίτερο θεατρικό κείμενο του Εντμόν Ροστάν, δουλεύοντας πάνω στην έξοχη μετάφραση της Λουΐζας Μητσάκου. Το διασκεδαστικό θεατρικό είναι εμπνευσμένο από τον Σιρανό ντε Μπερζεράκ, Γάλλο θεατρικό συγγραφέα που ξεχώριζε για το περίκομψο, εύθυμο ύφος και τις παράξενες αφηγήσεις του περί φανταστικών ταξιδιών. Μια ιστορία για την ανίκητη ομορφιά της ψυχής, που μιλά για τη διαφορετικότητα, την ομορφιά και την ασχήμια, την καλοσύνη και την κακία, για την αυτοθυσία, αλλά κυρίως για την αληθινή αγάπη. Στην παράσταση πρωταγωνιστούν ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, η Τάνια Τρύπη, ο Κώστας Μπερικόπουλος και ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης, ενώ επί σκηνής βρίσκεται η Ευανθία Ρεμπούτσικα στο βιολί.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διεκδικήσουν μια από τις 75 διπλές προσκλήσεις για να παρευρεθούν στην διασκεδαστική θεατρική παράσταση, ακολουθώντας αυτό το link.

LGE_Logo_2015

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights