Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Samsung: Εφαρμογή επιλογής αξεσουάρ για το Galaxy S6

Samsung: Εφαρμογή επιλογής αξεσουάρ για το Galaxy S6

απο Kostas Gliatiotis

Για όσους έχουν ήδη αποκτήσει το νέο (και εντυπωσιακό) Galaxy S6 της Samsung, τους υποψήφιους αγοραστές του αλλά και κάθε άλλον που τυχόν ενδιαφέρει, η εταιρεία δημιούργησε μια εφαρμογή που συγκεντρώνει σε ένα σημείο όλα τα διαθέσιμα αξεσουάρ για τη νέα της συσκευή.

Το Galaxy S6 Accessories, είναι μια εφαρμογή που κάνει ακριβώς αυτό που δηλώνει η ονομασία της. Προβάλει σε κατηγορίες όλα τα διαθέσιμα αξεσουάρ για το κορυφαίο Smartphone της Samsung, ενώ σε κάποια τουλάχιστον από αυτά περιλαμβάνει και επιπλέον πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά τους.

Η λίστα περιλαμβάνει όλα τα διαθέσιμα ακουστικά που προσφέρει η εταιρεία για την ακρόαση μουσικής, καθώς και το πολύ ενδιαφέρον Level Link, που αναλαμβάνει να μεταφέρει μέσω Bluetooth την μουσική από το Galaxy S6 σε οποιαδήποτε συσκευή με υποδοχή ακουστικών.

galaxy-s6-accessories-app-in2mobile-body

 

Η εφαρμογή προσφέρει τη δυνατότητα αγοράς των αξεσουάρ μέσα από αυτή, μια δυνατότητα που δυστυχώς προς το παρόν διατίθεται από ότι φαίνεται μόνο στην Νότιο Κορέα, ελπίζουμε όμως να γίνει διαθέσιμη και στη χώρα μας σύντομα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights