Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ In.gr : Νέα εφαρμογή για ενημέρωση στις Samsung Smart TVs

In.gr : Νέα εφαρμογή για ενημέρωση στις Samsung Smart TVs

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung Electronics Hellas εμπλουτίζει το περιεχόμενο των Smart TVs με τη συνεργασία της με το ελληνικό ειδησεογραφικό portal, in.gr. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη μέσω του Samsung Apps σε Ελλάδα και Κύπρο, προσφέροντας άμεση πρόσβαση στην πιο πρόσφατη εγχώρια και διεθνή ειδησεογραφία.

Μέσω της εφαρμογής στη Samsung Smart TV, ο θεατής έχει τη δυνατότητα να ενημερώνεται άμεσα για τις σημαντικότερες τρέχουσες ειδήσεις, ενώ μπορεί να ανατρέξει και σε ειδήσεις ταξινομημένες ανά κατηγορία ή να δει συγκεντρωμένα video και φωτογραφικό υλικό στις αντίστοιχες ενότητες. Επιπλέον, η πρωτοποριακή λειτουργία ‘text-to-speech’ επιτρέπει την εκφώνηση των ειδήσεων. Με το πάτημα ενός κουμπιού, ο θεατής μπορεί να ακούσει την είδηση που έχει επιλέξει, καθώς και να διακόψει την εκφώνησή της οποτεδήποτε το επιθυμεί.

in.gr Samsung Smart TV 04

Ο κ. Γιώργος Τσαούσης, Επικεφαλής του τμήματος Consumer Electronics της Samsung Electronics Hellas, δήλωσε: «Η εφαρμογή In.gr προστίθεται σε ένα ευρύ φάσμα πλούσιου περιεχομένου και ενισχύει σημαντικά τον τομέα της ενημέρωσης μέσω της Samsung Smart TV. Στόχος μας είναι να εμπλουτίζουμε το περιεχόμενο των Smart τηλεοράσεων με ελληνικές εφαρμογές που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες των καταναλωτών».

Ο κ. Δημήτρης Πεφάνης, Διευθυντής του in.gr, ανέφερε «Το in.gr, συνεχίζει να πρωτοπορεί στην ενημέρωση, με τη διάθεση του περιεχομένου του και στη Samsung Smart TV. Η εφαρμογή μας δίνει τη δυνατότητα προσέγγισης ενός νέου κοινού, μιας και πλέον απευθυνόμαστε σε κατόχους Smart TV στην Ελλάδα, καθώς και σε επιλεγμένες χώρες του εξωτερικού».

H εφαρμογή in.gr είναι διαθέσιμη σε μοντέλα Smart TV 2012, 2013 και 2014, μέσω του Samsung Apps (αναζήτηση με λέξεις-κλειδιά: in.gr). Σύντομα αναμένεται η διάθεσή της και στα μοντέλα Smart TV 2015.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights