Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Νέα γραμμή παραγωγής για την κατασκευή του Galaxy S6 Edge
galaxy-s6-edge-in2mobile-screen (3)

Samsung: Νέα γραμμή παραγωγής για την κατασκευή του Galaxy S6 Edge

απο Kostas Gliatiotis

Το Galaxy S6 και ακόμα περισσότερο το Galaxy S6 Edge είναι οι εντυπωσιακότερες συσκευές που έχει κατασκευάσει η Samsung τα τελευταία χρόνια, και οι πωλήσεις τους δείχνουν να το επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο.

Πριν μερικές εβδομάδες είχε γίνει γνωστό πως η Samsung αντιμετωπίζει “προβλήματα” με την κατασκευή του Galaxy S6 Edge, αφού η παραγωγή της κυρτής του οθόνης ήταν μικρότερη από την ζήτηση που είχε η συσκευή. Φαίνεται πως η Samsung δεν περίμενε πως το αρκετά ακριβότερο Galaxy S6 Edge θα είχε τόσο μεγάλη ζήτηση, με αποτέλεσμα να αναζητά λύση με την δημιουργία επιπλέον γραμμών παραγωγής για την κατασκευή του.

Η νέα γραμμή παραγωγής είχε σχεδιαστεί να ξεκινήσει να λειτουργεί τον Ιούνιο που μας έρχεται, όμως η Samsung φαίνεται πως κατάφερε να ξεκινήσει την λειτουργία της νωρίτερα προκειμένου να καλύψει την αυξημένη ζήτηση.

Οι πληροφορίες θέλουν την νέα γραμμή παραγωγής να αυξάνει τον αριθμό των συσκευών που μπορεί να κατασκευάσει η Samsung από 2 εκατομμύρια συσκευές το μήνα σε 5 εκατομμύρια, ένα αρκετά εντυπωσιακό νούμερο.

Σε μια αγορά που πολλοί από τους ανταγωνιστές της δυσκολεύονται να βρουν εξωτερικό προμηθευτή για να καλύψουν τις ανάγκες τους σε τμήματα των συσκευών τους, η Samsung δείχνει πως όχι μόνο δεν αντιμετωπίζει αντίστοιχα προβλήματα (αφού κατασκευάζει μόνη της σχεδόν το σύνολο των συσκευών της) αλλά μπορεί να αντιδράσει εντυπωσιακά γρήγορα και σε περιπτώσεις σαν και αυτή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights