Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Facebook Messenger: Νέα δυνατότητα Video κλήσεων.

Facebook Messenger: Νέα δυνατότητα Video κλήσεων.

απο Kostas Gliatiotis

Μετά την παρουσίαση του Facebook Hello πριν μερικές ημέρες, που αντικαθιστά τον dialler των Android συσκευών προσφέροντας επιπλέον λειτουργίες που βασίζονται στο ίδιο το Facebook, ήρθε η ώρα μιας ακόμα υπηρεσίας / εφαρμογής να προσφέρει επιπλέον λειτουργικότητα.

Ο Facebook Messenger, η εφαρμογή που πριν περίπου ένα χρόνο “διαχωρίστηκε” από αυτή του ίδιου του  Facebook ώστε να παρέχει τις instant messaging  υπηρεσίες του κοινωνικού δικτύου ξεχωριστά, προσφέρει πλέον την δυνατότητα πραγματοποίησης video-κλήσεων.

Η λειτουργία των video-κλήσεων είναι ιδιαίτερα απλή, αφού στην συνομιλία με κάποιο φίλο του ο χρήστης μπορεί να βρει πλέον το αντίστοιχο πλήκτρο που ξεκινά την video κλήση.

Με το Skype αλλά και το Hangouts της Google να προσφέρουν αντίστοιχη λειτουργικότητα εδώ και αρκετά χρόνια πλέον, ήταν μάλλον αναμενόμενο πως κάποια στιγμή το Facebook θα προσέθετε την συγκεκριμένη δυνατότητα προκειμένου οι χρήστες του Messenger να μην “αναγκάζονται” να χρησιμοποιήσουν κάποια άλλη εφαρμογή για τις video κλήσεις τους.

Η νέα δυνατότητα προσφέρεται στην έκδοση του facebook Messenger για Android και iOS συσκευές, και προς το παρόν λειτουργεί σε 18 χώρες.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights