Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ LG Hellas: Συνεργάζεται με το Taxiplon

LG Hellas: Συνεργάζεται με το Taxiplon

απο Kostas Gliatiotis

Η LG Electronics Hellas (LG) συνεργάστηκε με την εταιρεία υπηρεσιών μετακινήσεων “Taxiplon”, διαθέτοντας σε οδηγούς της εταιρείας τα ασύρματα ακουστικά της σειράς LG Tone Pro Bluetooth, των καινοτόμων αξεσουάρ της που συνδυάζουν την άνεση και την προηγμένη τεχνολογία. Συγκεκριμένα, διατέθηκαν 60 ασύρματα ακουστικά σε επαγγελματίες οδηγούς ταξί, οι οποίοι αξιολόγησαν το συγκεκριμένο μοντέλο ως πάρα πολύ πρακτικό και εύχρηστο, ενώ ταυτόχρονα εντυπωσιάστηκαν από τις επιδόσεις και το σχεδιασμό του.

LG_HBS-750_Black_1

Στην ελληνική αγορά διατίθενται τα ακουστικά HBS-750 της ίδιας σειράς, τα οποία προσφέρουν αληθινή ελευθερία κινήσεων και αυτονομία, αφού διαθέτουν κομψό εργονομικό σχεδιασμό, βραβευμένο με ‘Best of the Best’ στα ReddotDesign Awards 2014, και είναι ελαφριά και άνετα στη χρήση. Ο minimal σχεδιασμός προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη άνεση, με όλα τα κουμπιά να βρίσκονται τοποθετημένα στη μία πλευρά, διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο το χρήστη. Επιπλέον, τα στερεοφωνικά ακουστικά της LG διαθέτουν τεχνολογία aptX®, η οποία διασφαλίζει άψογη μετάδοση του ηχητικού περιεχομένου μέσω Bluetooth και ενισχύει την ίδια ποιότητα ήχου ενός τυπικού CD, για να απολαμβάνουν οι χρήστες καθαρό ήχο. Χάρη στη λειτουργία VoLTE/HD, ο ήχος μεταδίδεται με μεγάλη ευκρίνεια για υψηλή ποιότητα στην αναπαραγωγή του ήχου κατά την εκτέλεση κλήσεων.

Τέλος, μία σειρά από προηγμένες λειτουργίες επιτρέπουν μεταξύ άλλων στους χρήστες να ενεργοποιούν τη δόνηση για ειδοποιήσεις κλήσεων ή μηνυμάτων, να λαμβάνουν φωνητικές ενημερώσεις κατάστασης και να λαμβάνουν ακόμα και τα μηνύματά τους μέσω ειδικής εφαρμογής της LG από τα ακουστικά τους.

 

LGE_Logo_2015

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights