Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Samsung Galaxy Alpha: Αναβαθμίζεται σε Android Lollipop
galaxy-alpha-in2mobile-featured-image

Samsung Galaxy Alpha: Αναβαθμίζεται σε Android Lollipop

απο alpha

Μετά την ολοκλήρωση της αναβάθμισης για τα Galaxy S4, Galaxy S5, Galaxy Note 4 και Galaxy Note 3 αλλά και την διάθεση της αναβάθμισης για το “μικρό” Galaxy A3 πριν από μερικές ημέρες, φαίνεται πως ήρθε η σειρά του αρχικού Galaxy Alpha να αναβαθμιστεί σε Android Lollipop.

To εντυπωσιακού σχεδιασμού Galaxy Alpha, ξεκίνησε να αναβαθμίζεται στην Νότιο Κορέα με την αναβάθμιση να είναι διαθέσιμη Over The Air για εγκατάσταση στην ίδια τη συσκευή, αλλά και μέσω του Samsung kies, του προγράμματος επικοινωνίας με τον υπολογιστή.

Το Galaxy Alpha “τρέχει” πλέον την έκδοση 5.0.2 του Android Lollipop, ενώ τις επόμενες ημέρες ή/και εβδομάδες η αναβάθμιση θα γίνει σταδιακά διαθέσιμη και στον υπόλοιπο κόσμο.

Παρά την ύπαρξη του για σχεδόν ένα χρόνο πλέον, το Galaxy Alpha είναι από τις πιο εντυπωσιακές σε σχεδιασμό και κατασκευή συσκευές που έχει δημιουργήσει η Samsung τα τελευταία χρόνια, και η συσκευή με την οποία ξεκίνησε η σειρά Galaxy A, μέλη της οποίας είναι πλέον τα οικονομικότερα Galaxy A3, Galaxy A5 και Galaxy A7 ( που δεν εισάγεται επίσημα στην χώρα μας). Το σίγουρο είναι πως η διάθεση της αναβάθμισης σε Android Lollipop για το Galaxy Alpha δείχνει πως η εταιρεία σέβεται τους χρήστες που το επέλεξαν για συσκευή τους, και πως δεν έχει προς το παρόν τουλάχιστον σκοπό να το “παρατήσει” παρά τις φήμες που ήθελαν την εταιρεία να σταματάει την κατασκευή του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights