Αρχικη ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ Huawei Honor 6 Review: Εργαλείο καθημερινής χρήσης
honor-6-in2mobile-main

Huawei Honor 6 Review: Εργαλείο καθημερινής χρήσης

απο Kostas Gliatiotis

Εισαγωγή

Με την Huawei να ετοιμάζεται να «επιτεθεί» για μια ακόμα φορά στην κατηγορία των High End συσκευών με το νεότερο και καλύτερο κινητό της, το Huawei P8, η εταιρεία γνωρίζει πολύ καλά πως δεν αρκεί να συμμετέχεις σε μια μόνο κατηγορία τιμής αν θέλεις να συνεχίσεις να έχεις την επιτυχία που η ίδια απολαμβάνει τα τελευταία χρόνια.

Στην μεσαία κατηγορία τιμής λοιπόν, η Huawei μετά το Ascend G750 πριν ένα χρόνο περίπου και το Ascend G7 που το αντικατέστησε, έρχεται να μας.. εντυπωσιάσει με μια ακόμα συσκευή που προσφέρει ίσως περισσότερα από όσα θα περίμενε κανείς τουλάχιστον στην κατηγορία στην οποία ανήκει.

honor-6-in2mobile-featured-image

 

Με το Ascend G7 να αποτελεί την πρόταση της εταιρείας για τους χρήστες που δίνουν μεγαλύτερη προσοχή στην εξωτερική εμφάνιση και λιγότερο στα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Honor 6 που είναι και το αντικείμενο της συγκεκριμένης παρουσίασης, απευθύνεται περισσότερο σε αυτούς που εκτιμούν τα κορυφαία τεχνικά χαρακτηριστικά.

Με ένα σύνολο που εντυπωσιάζει με τις δυνατότητες του, και «θυσιάζει» όσο πρέπει την εξωτερική εμφάνιση προκειμένου να περιορίσει το συνολικό κόστος, το Honor 6 είναι η νεότερη συσκευή της Huawei στη μεσαία κατηγορία.

Σχέδιο Μέγεθος Βάρος.

Το πρώτο πράγμα που διαπιστώνει κανείς μόλις δει και κρατήσει το Honor 6 για πρώτη φορά στα χέρια του είναι πως δυστυχώς αυτό δεν… εντυπωσιάζει με την εμφάνιση του. Με την Huawei να μας έχει «συνηθίσει» τον τελευταίο καιρό σε ιδιαίτερα εντυπωσιακές σε εμφάνιση και κατασκευή συσκευές, θα μπορούσε να πει κανείς πως το Honor 6 σχεδόν δεν… ταιριάζει με αυτή τη φιλοσοφία της εταιρείας.

honor-6-in2mobile-design (5)

 

Η συσκευή είναι κατασκευασμένη από πλαστικό στο σύνολο της, χωρίς ιδιαίτερα σχεδιαστικά γνωρίσματα, και χωρίς κάποιο χαρακτηριστικό που θα μπορούσε να την κάνει να ξεχωρίσει από τον ανταγωνισμό της.

Όπως πολλές συσκευές πλέον σε αυτή την κατηγορία και όχι μόνο, το Honor 6 δεν προσφέρει τη δυνατότητα αφαίρεσης του πίσω μέρους του, και ο χρήστης δεν έχει πρόσβαση πλέον στην μπαταρία του. Οι υποδοχές για την κάρτα SIM και την κάρτα μνήμης MicroSD έχουν μεταφερθεί στο δεξί μέρος της συσκευής, κάτω από τα πλήκτρα έντασης και κλειδώματος του Honor 6.

honor-6-in2mobile-design (1)

 

Παρά το μειονέκτημα της δυσκολίας στην αφαίρεση της μπαταρίας, το μη αφαιρούμενο πίσω «καπάκι» προσφέρει το πλεονέκτημα της πιο στιβαρής κατασκευής, κάτι για το οποίο έτσι και αλλιώς διακρίνεται το Honor 6 στο σύνολο του. Στο σύνολο του, το πίσω μέρος του Honor 6 διακρίνεται για την απλότητα του, με την κάμερα να βρίσκεται στο πάνω μέρος και το ηχείο αντίστοιχα κάτω αριστερά.

honor-6-in2mobile-design (3)

 

Τα πλήκτρα έντασης και κλειδώματος είναι και το μοναδικό μας «παράπονο» στο Honor 6, αφού πέρα από το ότι είναι πολύ κοντά τοποθετημένα μεταξύ τους, δεν προεξέχουν αρκετά από την ίδια τη συσκευή, με αποτέλεσμα να χρειάζονται εξοικείωση στη χρήση τους.

honor-6-in2mobile-design (2) honor-6-in2mobile-design (4) honor-6-in2mobile-design (8)

Η Huawei προσπάθησε ίσως περισσότερο από ότι θα έπρεπε να κάνει προφανές πως το Honor 6 δεν βασίζεται στην εξωτερική του εμφάνιση αλλά στα τεχνικά του χαρακτηριστικά προκειμένου να είναι μια ανταγωνιστική συσκευή. Η συγκεκριμένη επιλογή είναι σίγουρο πως θα βρει τους υποστηρικτές της σε όσους αναζητούν μια κατά κύριο λόγο αποδοτική στην πράξη συσκευή, ταυτόχρονα όμως είναι πολύ πιθανόν να αποτρέψει αρκετούς υποψήφιους αγοραστές από την επιλογή της.

Οθόνη.

Το πρώτο από τα αρκετά εντυπωσιακά τεχνικά χαρακτηριστικά του Honor 6 είναι φυσικά η οθόνη του. Με ανάλυση 1920 x 1080 pixels ή αλλιώς 1080p, και διαγώνιο 5 ιντσών, η οθόνη αυτή πραγματικά εντυπωσιάζει με την απόδοση της.

honor-6-in2mobile-design (11)

Αρχικά η σχετικά μικρή της διαγώνιος των 5 ιντσών της χαρίζει εντυπωσιακή λεπτομέρεια για οθόνη 1080p που αγγίζει τα 445 Pixels ανά ίντσα. Η χρωματική της απόδοση είναι με τη σειρά της εντυπωσιακή, κάτι στο οποίο μας έχει συνηθίσει άλλωστε η Huawei τον τελευταίο καιρό.

honor-6-in2mobile-design (13)

Η εταιρεία όπως αναφέραμε ήδη επέλεξε να εστιάσει περισσότερο στα χαρακτηριστικά του Honor 6 και λιγότερο στην εμφάνιση του, και η οθόνη του είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα αυτής της φιλοσοφίας. Με χρωματική απόδοση που εντυπωσιάζει όχι μόνο για την κατηγορία τιμής στην οποία ανήκει το Honor 6 αλλά και σε σύγκριση με ακριβότερες συσκευές, η οθόνη του είναι πραγματικά μια από τις καλύτερες LCD οθόνες που έχουμε δει τον τελευταίο καιρό.

honor-6-in2mobile-design (12)

Οι γωνίες θέασης είναι οι μέγιστες δυνατές για LCD οθόνη, με τη χρωματική αλλοίωση να κάνει την εμφάνιση της υπό υπερβολικά μεγάλη γωνία θέασης από την οποία πολύ δύσκολα έτσι και αλλιώς θα χρησιμοποιήσει κανείς το Honor 6.

honor-6-in2mobile-design (14)

Αντίστοιχα και ο φωτισμός της είναι περισσότερο δυνατός από ότι χρειάζεται, με τη μέγιστη ρύθμιση του να είναι απαραίτητη μόνο σε συνθήκες έντονης ηλιοφάνειας.

Το Hardware που κρύβει στο εσωτερικό του το Honor 6 (και με το οποίο θα ασχοληθούμε στο αντίστοιχο κομμάτι της παρουσίασης) είναι επίσης κορυφαίο για την κατηγορία του, όμως δεν είναι άμεσα ορατό στο χρήστη του. Η οθόνη της συσκευής που είναι και αυτή με την οποία έχει άμεση σχέση ο χρήστης, από μόνο της δημιουργεί μια πολύ θετική εικόνα, που τον κάνει να «ξεχνάει» το μειονέκτημα της συντηρητικής εμφάνισης.

Λειτουργικό σύστημα.

Η Huawei έχει επιλέξει εδώ και αρκετό καιρό πλέον να τροποποιεί σημαντικά την εμφάνιση και την λειτουργικότητα του Android της Google, δημιουργώντας το δικό της γραφικό περιβάλλον. Αυτό το γραφικό περιβάλλον καταφέρνει να συνδυάζει σχεδόν ιδανικά την διαφορετική εμφάνιση και τη λειτουργικότητα του με τις δυνατότητες και τις επιλογές που περιμένει να βρει κανείς σε μια Android συσκευή, και το Honor 6 δεν θα μπορούσε να αποτελεί την εξαίρεση σε αυτόν τον τομέα. Το βασικότερο χαρακτηριστικό του UI της Huawei είναι πως δεν χωρίζεται σε οθόνη αναμονής και το μενού που περιέχει τις εφαρμογές. Σε μια λύση που θυμίζει έντονα το iOS της Apple, το Honor 6 διαθέτει απλά διαφορετικές «οθόνες αναμονής» που περιέχουν το σύνολο των εφαρμογών που υπάρχουν σε αυτό.

huawei-honor-6-in2mobile-main-menu (1) huawei-honor-6-in2mobile-main-menu (2) huawei-honor-6-in2mobile-main-menu (3)

Η συσκευή χρησιμοποιεί ουσιαστικά την ίδια έκδοση του γραφικού αυτού περιβάλλοντος που υπάρχει και στο Ascend Mate 7, αφού παρά το ότι κυκλοφορεί στην χώρα μας αρκετά μετά από αυτό, οι δύο συσκευές έχουν σχεδιαστεί ουσιαστικά την ίδια εποχή.

huawei-honor-6-in2mobile-ui (1) huawei-honor-6-in2mobile-ui (2) huawei-honor-6-in2mobile-ui (3)

 

huawei-honor-6-in2mobile-about (1) huawei-honor-6-in2mobile-about (2)

Η εμφάνιση του γραφικού περιβάλλοντος, διακρίνεται για τους έντονους χρωματισμούς του αλλά και τα σημαντικά τροποποιημένα σε εμφάνιση εικονίδια ακόμα και για τις προεγκατεστημένες εφαρμογές. Οι αλλαγές αυτές απαιτούν αρχικά κάποια εξοικείωση από χρήστες που προέρχονται από συσκευή άλλου κατασκευαστή, παρόλα αυτά συμβάλουν στην ξεχωριστή και ιδιαίτερα ευχάριστη εικόνα που δημιουργεί το γραφικό περιβάλλον της Huawei. Για τους χρήστες που θέλουν να τροποποιήσουν την εμφάνιση αυτή, το Honor 6 διαθέτει την δυνατότητα αλλαγής «θεμάτων» εμφάνισης που τροποποιούν και τον σχεδιασμό των εικονιδίων του μενού.

huawei-honor-6-in2mobile-themes (1) huawei-honor-6-in2mobile-themes (2) huawei-honor-6-in2mobile-themes (3)

Οι δυνατότητες που προσφέρει τώρα το γραφικό περιβάλλον του Honor 6, όπως και των υπόλοιπων συσκευών της εταιρείας, διακρίνονται για την ελευθερία που προσφέρουν στον χρήστη στον έλεγχο της συσκευής του.

Από την δυνατότητα επιλογής του πως μια εφαρμογή θα έχει πρόσβαση στο Internet (μέσω wi-fi, δικτύου κινητής τηλεφωνίας ή και των δύο) μέχρι και αυτή της επιλογής των εφαρμογών που θα λειτουργούν με την οθόνη κλειστή, το Honor 6 δίνει στον χρήστη του την εντύπωση ότι μπορεί να το φέρει ακριβώς στα δικά του μέτρα.

huawei-honor-6-in2mobile-battery-options (3) huawei-honor-6-in2mobile-battery-options (5)

 

huawei-honor-6-in2mobile-device-manager (1) huawei-honor-6-in2mobile-device-manager (2) huawei-honor-6-in2mobile-device-manager (3)

Ταυτόχρονα, η εμφάνιση του μενού μπορεί να διαφέρει σημαντικά από αυτή των συσκευών του ανταγωνισμού, η λειτουργικότητα των εφαρμογών όμως δεν έχει επηρεαστεί αρνητικά σε καμία περίπτωση . Η εφαρμογή των μηνυμάτων για παράδειγμα λειτουργεί ακριβώς όπως και σε κάθε άλλο Android Smartphone διαθέτοντας απλά διαφορετική εμφάνιση.

huawei-honor-6-in2mobile-messaging (1) huawei-honor-6-in2mobile-messaging (2)Screenshot_2015-04-12-03-38-27

Ταυτόχρονα διαθέτει και την πολύ χρήσιμη και λειτουργική δυνατότητα εμφάνισης των μηνυμάτων σε αναδυόμενο παράθυρο που προσφέρει την επιλογή της απάντησης σε αυτά χωρίς ο χρήστης να βγει από την εφαρμογή που χρησιμοποιεί εκείνη την στιγμή.

Στο σύνολο του το γραφικό περιβάλλον του Honor 6 προσφέρει άνετη και εύκολη χρήση της συσκευής, ενώ ταυτόχρονα για χρήστες όπως ο γράφων που έχει την τύχη να βλέπει από κοντά αρκετές από τις συσκευές που κυκλοφορούν στην αγορά, προσφέρει και το επιπλέον πλεονέκτημα της ευχάριστης αλλαγής από το συνηθισμένο.

huawei-honor-6-in2mobile-gallery (1) huawei-honor-6-in2mobile-gallery (2) huawei-honor-6-in2mobile-gallery (3) huawei-honor-6-in2mobile-gallery (4) huawei-honor-6-in2mobile-gallery (5) huawei-honor-6-in2mobile-gallery (6)

Είναι σίγουρο πως αν ο υποψήφιος αγοραστής ξεπεράσει τον αρχικό δισταγμό του για την διαφορετική εμφάνιση του περιβάλλοντος του Honor 6, θα διαπιστώσει πως τελικά αυτό είναι το ίδιο και πολλές φορές πιο εύχρηστο από αυτό του ανταγωνισμού, ενώ ταυτόχρονα προσφέρει και πολλές δυνατότητες που δύσκολα μπορεί να βρει κανείς προεγκατεστημένες σε μια συσκευή.

Επεξεργαστής Μνήμη.

Στο εσωτερικό του Honor 6, και υπεύθυνος για την εντυπωσιακή του απόδοση, βρίσκεται ο Kirin 920 επεξεργαστής της Huawei, που αποτελεί την λιγότερο «γρήγορη» έκδοση του Kirin 925 που βρίσκεται στο εσωτερικό του Ascend Mate 7. Με μοναδική διαφορά τον χαμηλότερο χρονισμό των πυρήνων επεξεργασίας του, ο Kirin 920 προσφέρει στη συσκευή απόδοση που ζηλεύουν πολλές High End συσκευές προηγούμενης γενιάς. Οι συνολικά 8 πυρήνες επεξεργασίας του χωρίζονται σε δύο διαφορετικές ομάδες, με τους τέσσερις μικρούς Α-7 της ARM να λειτουργούν στο 1.3 GHz και τους τέσσερις σημαντικά ισχυρότερους Α-15 να αγγίζουν το 1.7 GHz. Όπως και στον Kirin 925, και οι 8 πυρήνες μπορούν να λειτουργήσουν ταυτόχρονα, με το λειτουργικό σύστημα να αποφασίζει ποιες εργασίες θα ανατεθούν στον καθένα ανάλογα με τις απαιτήσεις τους.

huawei-honor-6-in2mobile-cpu-z

Ακόμα και όταν δεν λειτουργούν και οι 8 πυρήνες ταυτόχρονα, δηλαδή στις περισσότερες συνθήκες καθημερινής χρήσης, το Honor 6 είναι μια συσκευή που σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να καθυστερήσει να αποκριθεί στις εντολές του χρήστη του, και να εκτελέσει με χαρακτηριστική άνεση κάθε εφαρμογή. Η Huawei  μάλιστα έχει εφοδιάσει τη συσκευή με συνολικά 3 GB μνήμης RAM, κάτι πρωτόγνωρο για τη συγκεκριμένη κατηγορία, που με τη σειρά τους βοηθούν σημαντικά στην ταυτόχρονη εκτέλεση και εναλλαγή μεταξύ των εφαρμογών.

huawei-honor-6-in2mobile-antutu huawei-honor-6-in2mobile-cpu-prime huawei-honor-6-in2mobile-geekbench

Μοναδικό ίσως μειονέκτημα του Kirin 920 είναι η κάρτα γραφικών που βρίσκεται στο εσωτερικό του. Παρά τις αμέτρητες αναφορές που μπορεί να βρει κανείς με μια εύκολη αναζήτηση στο internet για τη χρήση της Mali T628 στο εσωτερικό της συσκευής, το Honor 6 που είχαμε στα χέρια μας, όπως αντίστοιχα και το Ascend Mate 7 πριν μερικούς μήνες, επιμένουν πως αυτή είναι η σχετικά λιγότερο ισχυρή Mali T624.

huawei-honor-6-in2mobile-gfx-benchmark

Στην 1920 x 1080 pixels οθόνη του Honor 6, η απόδοση της συγκεκριμένης κάρτας γραφικών είναι οριακά αυτή που χρειάζεται ώστε η συσκευή να μην αντιμετωπίζει προβλήματα στη λειτουργία της. Η παραγωγή γραφικών επιτρέπει την χωρίς κανένα πρόβλημα προβολή του γραφικού περιβάλλοντος του Honor 6, ενώ επιτρέπει και την εκτέλεση ακόμα και σχετικά απαιτητικών παιχνιδιών.

Στο σύνολο του το Hardware του Honor 6 καταφέρνει να προσφέρει στη συσκευή μια άνετη και χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση λειτουργία που δύσκολα μπορεί να βρει κανείς σε άλλη συσκευή της κατηγορίας του. Μαζί με την εντυπωσιακή οθόνη της συσκευής, ο Kirin 920 δικαιολογεί και αυτός με τη σειρά του την επιλογή της Huawei να εστιάσει περισσότερο στα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής.

huawei-honor-6-in2mobile-storage (1) huawei-honor-6-in2mobile-storage (2) huawei-honor-6-in2mobile-storage (3)

Ο ενσωματωμένος αποθηκευτικός χώρος έχει ονομαστικό μέγεθος 16 GB από τα οποία περίπου 11 είναι διαθέσιμα στο χρήστη στην πράξη. Το Honor 6 διαθέτει φυσικά υποδοχή για κάρτες μνήμης microSD χωρητικότητας έως και 64GB.

Κάμερα.

Για μια ακόμα φορά η Huawei επέλεξε να χρησιμοποιήσει μια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 13 Mpixels στο Honor 6, η απόδοση της οποίας όμως είναι δυστυχώς έστω και ελάχιστα διαφορετική από αυτή των υπολοίπων συσκευών της εταιρείας.

honor-6-in2mobile-design (2)

Παρά το ότι θεωρητικά ο Kirin 920 με τον Kirin 925 του Ascend Mate 7 έχουν τις ίδιες δυνατότητες επεξεργασίας εικόνας, φαίνεται πως η Huawei δεν έχει χρησιμοποιήσει τον ίδιο αισθητήρα στο Honor 6, με αποτέλεσμα οι φωτογραφίες που αυτό βγάζει να είναι ελάχιστα διαφορετικές.

Η λεπτομέρεια που περιέχουν δεν είναι αυτή που θα περίμενε κανείς από τον αισθητήρα των 13 Mpixels ενώ αντίστοιχα και η χρωματική τους πιστότητα δεν έχει την ακρίβεια στην οποία μας έχει συνηθίσει η Huawei. Σε συνθήκες έντονου φωτισμού το αποτέλεσμα είναι απλά αυτό που θα περίμενε κανείς, χωρίς η λεπτομέρεια της φωτογραφίας να επιτρέπει το «ζουμάρισμα» της, κάτι που φαίνεται να γνωρίζει η Huawei, και το Honor 6 δεν επιτρέπει το zoom κατά την προβολή τους πάνω από ένα σημείο προκειμένου να καλυφθεί όσο γίνεται αυτή η ατέλεια.

Σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, το Honor 6 όπως και όλες οι μέχρι σήμερα τουλάχιστον συσκευές της εταιρείας, δεν διαθέτει Optical Image Stabilization και βασίζεται στην αύξηση της ευαισθησίας του αισθητήρα στο φως, τον ψηφιακό σταθεροποιητή και την επεξεργασία για την αφαίρεση του ψηφιακού θορύβου. Το τελικό αποτέλεσμα είναι απλά ικανοποιητικό, αλλά απαιτεί από τον χρήστη να κρατήσει για αρκετά δευτερόλεπτα σταθερή τη συσκευή. Σε πολλές περιπτώσεις όμως ο ψηφιακός σταθεροποιητής δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε και οι φωτογραφίες βγαίνουν «κουνημένες».

Η εγγραφή βίντεο τώρα περιορίζεται σε αρχεία ανάλυσης 1080p, αν και για να είμαστε ειλικρινείς, στην κατηγορία που ανήκει το Honor 6 δεν υπάρχει ακόμα συσκευή με δυνατότητα εγγραφής σε 4k. Σε αντίθεση με τις φωτογραφικές δυνατότητες του, το Honor 6 φαίνεται να τα πηγαίνει πολύ καλύτερα στην εγγραφή βίντεο, με την κάμερα να ανταποκρίνεται πολύ καλά στις γρήγορες εναλλαγές φωτισμού αλλά και την εγγραφή γρήγορης κίνησης. Μάλιστα η εγγραφή βίντεο συνδυάζεται με στερεοφωνική εγγραφή ήχου, που με τη σειρά της συμβάλει στο τελικό αποτέλεσμα.

Μπαταρία.

Ένας από τους τομείς που το Honor 6 αλλά και οι συσκευές της Huawei γενικότερα εντυπωσιάζουν είναι αυτός της μπαταρίας. Αυτό έχει να κάνει περισσότερο με το επίπεδο ή αν θέλετε την ελευθερία ελέγχου που επιτρέπουν οι συσκευές της εταιρείας και λιγότερο με την χωρητικότητα της μπαταρίας σε κάθε ένα από αυτά.

Η Huawei ήταν από τις πρώτες εταιρείες που προσέθεσαν στις συσκευές τους «προφίλ» χρήσης που βοηθούν στην κατανάλωση ενέργειας αλλάζοντας αντίστοιχα και την απόδοση τους. Το Honor 6 δεν αποτελεί εξαίρεση σε αυτή την πολιτική, προχωρά όμως ένα βήμα πιο μακριά και προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές.

huawei-honor-6-in2mobile-battery-options (1) huawei-honor-6-in2mobile-battery-options (2) huawei-honor-6-in2mobile-battery-options (9)

 

Screenshot_2015-04-19-16-25-26 Screenshot_2015-04-19-16-25-32 Screenshot_2015-04-19-16-25-38

Αρχικά η συσκευή μπορεί να παρακολουθεί συνεχώς τις εφαρμογές που έχουν εγκατασταθεί σε αυτή, και να ενημερώνει τον χρήστη όταν κάποια από αυτές καταναλώνει περισσότερη ενέργεια με τη συσκευή σε αναμονή. Η δυνατότητα αυτή είναι περισσότερο χρήσιμη από ότι φαίνεται με την πρώτη ματιά, αφού μπορεί να ενημερώσει τον χρήστη για κάποια εφαρμογή που αφήνει τη συσκευή από μπαταρία σε ασυνήθιστα μικρό χρονικό διάστημα και φυσικά να του δώσει την δυνατότητα να τη σταματήσει.

huawei-honor-6-in2mobile-battery-options (4) huawei-honor-6-in2mobile-battery-options (6) huawei-honor-6-in2mobile-battery-options (7)

Η δυνατότητα καταγραφής της κατανάλωσης που έχει έτσι και αλλιώς το Android της Google είναι ακόμα πιο λεπτομερής στο Honor 6 (και τις συσκευές της Huawei γενικότερα) και χωρίζεται σε δύο κατηγορίες. Στην πρώτη από αυτές εμφανίζονται οι εφαρμογές που εκτελούνται ενώ στη δεύτερη παρουσιάζεται το Hardware και το πόση ενέργεια καταναλώνεται από κάθε μέρος του.

Η χωρητικότητα της ίδιας της μπαταρίας τώρα είναι αρκετά μεγάλη για την κατηγορία του Honor 6 και αγγίζει τα 3.100 mAh. Χάρη σε αυτή αλλά και τις δυνατότητες διαχείρισης που αναφέραμε, το Honor 6 μπορεί να παραμείνει ενεργό χωρίς προβλήματα για αρκετά μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Σε καθημερινή χρήση όλων των δυνατοτήτων του, η μπαταρία μπορεί να το κρατήσει ενεργό για σχεδόν δύο ολόκληρες ημέρες λειτουργίας, χρόνος που μπορεί να επεκταθεί ακόμα περισσότερο αν ο χρήστης είναι λιγότερο απαιτητικός μαζί του.

Το πραγματικά εντυπωσιακό αποτέλεσμα όμως είναι πως ακόμα και με ιδιαίτερα έντονη χρήση και την λειτουργία σε δίκτυο 4G η συσκευή είναι σχεδόν αδύνατον να μείνει από μπαταρία σε λιγότερο από μια ημέρα, κάτι που σημαίνει πως δεν πρόκειται να αναγκάσει το χρήστη της να αναζητήσει τον φορτιστή της μέσα στη διάρκεια αυτής.

Συμπέρασμα.

Μετά από αρκετές συσκευές που εστιάζουν στο σχεδιασμό τους και λιγότερο στα τεχνικά τους χαρακτηριστικά όπως το Ascend P7 και το Ascend G7, αλλά και τον εντυπωσιακό συνδυασμό χαρακτηριστικών και σχεδίου που είναι το Ascend Mate 7, με υψηλή όμως τιμή πώλησης, η Huawei σχεδίασε το Honor 6 με σκοπό να καλύψει τους χρήστες που αναζητούν μια συσκευή με κορυφαία απόδοση χωρίς όμως αντίστοιχα υψηλή τιμή πώλησης.

honor-6-in2mobile-design (15)

Στην προσπάθεια της να το πετύχει αυτό, η εταιρεία θυσίασε τον εντυπωσιακό σχεδιασμό και την μεταλλική κατασκευή στην οποία μας έχει συνηθίσει, με το τελικό σχέδιο του Honor 6 να υπολείπεται των υπόλοιπων δυνατοτήτων του.

Όμως ότι δεν διαθέτει σε σχέδιο η συσκευή το αναπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο σε επιδόσεις και χαρακτηριστικά. Με κυριότερο από αυτά την εντυπωσιακή του οθόνη αλλά και την απόδοση του επεξεργαστή που βρίσκεται στο εσωτερικό του, το Honor 6 απευθύνεται σε όσους αναζητούν ένα Smartphone για να κάνουν αξιόπιστα και εύκολα την δουλειά τους, χωρίς να τους ενδιαφέρει ιδιαίτερα η εξωτερική του εμφάνιση.

Σε κάθε περίπτωση, η εταιρεία δείχνει πως ήθελε να καλύψει ένα ακόμα κομμάτι της αγοράς χωρίς ταυτόχρονα να δημιουργήσει μια συσκευή που να «ανταγωνίζεται» τις υπόλοιπες προτάσεις της, και το Honor 6 είναι σίγουρα η σωστή συσκευή για αυτόν ακριβώς τον σκοπό.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights