Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HTC One M9e: Η “πλαστική” έκδοση του νέου One M9
htc-one-m9e-in2mobile-featured-image

HTC One M9e: Η “πλαστική” έκδοση του νέου One M9

απο alpha

Ένα μήνα μετά την επίσημη παρουσίαση του One M9+ της HTC, που δυστυχώς όπως όλα δείχνουν θα παραμείνει μια συσκευή αποκλειστικά για την Ασία, η Κινέζικη αρχή πιστοποίησης TEENA αποκαλύπτει μια ακόμα συσκευή της εταιρείας, με την κωδική ονομασία One M9e αυτή την φορά.

Το HTC One M9e φαίνεται πως είναι απλά μια έκδοση του HTC One M9+ κατασκευασμένη από πλαστικό αντί για αλουμίνιο προκειμένου να μειωθεί το κόστος κατασκευής του (αλλά και η δυσκολία στην επεξεργασία του αλουμινίου) και η συσκευή να κυκλοφορήσει στην αγορά με αντίστοιχα χαμηλότερη τιμή πώλησης.

Η συσκευή φαίνεται να “δανείζεται” τα τεχνικά χαρακτηριστικά του One M9+ της HTC και όχι αυτά της “Ευρωπαϊκής” έκδοσης της συσκευής. Έτσι λοιπόν το One M9e θα διαθέτει οθόνη 5.2 ιντσών ανάλυσης QHD αντί της 1080p οθόνης του One M9, και στο εσωτερικό του θα βρίσκεται για μια ακόμα φορά επεξεργαστής της Mediatek αντί του Snapdragon 810 της Qualcomm. Οι φωτογραφίες από το site της TEENA αποκαλύπτουν επίσης πως κάτω από την οθόνη του One M9e θα υπάρχει ο αισθητήρας ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων όπως και στο One M9+ και πως στο πίσω μέρος της συσκευής θα υπάρχει και αυτή τη φορά μια μόνο κάμερα, πιθανότατα με την ίδια ανάλυση των 20 Mpixels.

Μέχρι στιγμής, είναι άγνωστο αν το One M9e θα περιοριστεί και αυτό μόνο στην αγορά της Ασίας ή αν σε αντίθεση με το One M9+ θα διατεθεί και στον υπόλοιπο κόσμο. Το μόνο σίγουρο είναι πως αν η HTC θέλει να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την θέση της στην αγορά, θα πρέπει να σκεφτεί πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να διαθέτει το σύνολο των συσκευών της σε όσο το δυνατόν περισσότερες χώρες ανά τον κόσμο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights