Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HTC One Mini 2: Δεν θα αναβαθμιστεί σε Android Lollipop

HTC One Mini 2: Δεν θα αναβαθμιστεί σε Android Lollipop

απο Kostas Gliatiotis

Η “mini” έκδοση του προηγούμενου HTC One M8 αποτελούσε την οικονομικότερη έκδοση της συσκευής, με μικρότερο μέγεθος, και διαφορετικά τεχνικά χαρακτηριστικά προκειμένου να πωλείται σε μικρότερη τιμή στην αγορά.

Εκτός από την σχετική εμπορική “αποτυχία” της συσκευής, η HTC  φαίνεται πως επιφυλάσσει μια ακόμα δυσάρεστη έκπληξη σε όσους τελικά είχαν επιλέξει να αγοράσουν το HTC One Mini 2.

Η εταιρεία ανακοίνωσε μέσω του… Twitter πως το HTC One Mini 2 δεν πρόκειται να αναβαθμιστεί σε Android Lollipop, επειδή σύμφωνα με την HTC η αναβάθμιση δεν θα “προσφέρει την εμπειρία χρήσης” που θέλει η εταιρεία. Αυτός είναι απλά ένας -ευγενικός τρόπος για την HTC ώστε να παραδεχτεί πως το HTC One Mini 2 δεν είναι ικανό να λειτουργήσει σωστά με την νέα έκδοση ή απλά πως το Sense 7 της εταιρείας είναι πιο απαιτητικό από ότι μπορεί να “αντέξει” η συσκευή.

Το HTC One mini 2 βασίζεται στον Snapdragon 400 της Qualcomm, με τέσσερις πυρήνες αρχιτεκτονικής Α-7 της ARM, και η αλήθεια είναι πως μέχρι σήμερα δεν υπάρχουν πολλές συσκευές με τον συγκεκριμένο επεξεργαστή που να έχουν αναβαθμιστεί σε Android Lollipop.

Μένει πάντως να δούμε αν η HTC θα ακολουθήσει και φέτος την ίδια πολιτική όπως τα προηγούμενα δύο χρόνια, και αν θα παρουσιάσει την “mini” έκδοση και του νεότερου HTC One M9.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights