Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Motorola: Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά του επόμενου Moto X
nexus-6-in2mobile-camera

Motorola: Διέρρευσαν τα χαρακτηριστικά του επόμενου Moto X

απο Kostas Gliatiotis

Με σχεδόν όλες τις εταιρείες να έχουν ήδη παρουσιάσει την επόμενη High End πρόταση τους για το 2015, η Motorola δεν θα μπορούσε και αυτή με τη σειρά της να μην ετοιμάζει την δική της πρόταση που θα αντικαταστήσει το Moto X.

Οι πρώτες πληροφορίες για τη νέα συσκευή δείχνουν πως αυτή τη φορά η εταιρεία έχει επιλέξει να μην θυσιάσει κάποιο χαρακτηριστικό της νέας συσκευής προκειμένου αυτή να είναι οικονομικότερη από τον ανταγωνισμό της.

Το νέο Moto X σύμφωνα με τις πληροφορίες θα διαθέτει οθόνη 5.2 ιντσών, ανάλυσης 2560 x 1440 pixels, ενώ θα είναι για μια ακόμα χρονιά τεχνολογίας AMOLED, όπως και αυτή του Nexus 6 της Google που κατασκευάζεται από την Motorola.

Στο εσωτερικό του φαίνεται πως θα βρίσκεται ο Snapdragon 808 της Qualcomm που παρουσιάστηκε στο νέο G4 της LG, πιθανότατα επειδή ούτε η Motorola είναι ικανοποιημένη με την απόδοση του Snapdragon 810 και τα προβλήματα θερμοκρασίας του. Με τον Snapdragon 808 και τους συνολικά 6 πυρήνες επεξεργασίας του, η Motorola φαίνεται να ελπίζει πως το νέο Moto X δεν θα αντιμετωπίζει ανάλογα προβλήματα, θυσιάζοντας όμως μέρος της επεξεργαστικής ισχύς.

Τέλος στο πίσω μέρος του νέου Moto X θα βρίσκεται μια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 16 Mpixels, και ελπίζουμε η απόδοση της να είναι σημαντικά καλύτερη από αυτή του Moto X, στο οποίο η απόδοση της κάμερας ήταν ένα από τα λίγα σημαντικά μειονεκτήματα της συσκευής.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights