Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Google: Θα παρουσιάσει το Android M στο επόμενο συνέδριο της.
android-m-in2mobile-featured-image

Google: Θα παρουσιάσει το Android M στο επόμενο συνέδριο της.

απο Kostas Gliatiotis

Πιστή στην παράδοση που την θέλει να παρουσιάζει μια τουλάχιστον νεότερη έκδοση του λειτουργικού της συστήματος κάθε χρόνο,η Google ανακοίνωσε πως το Android M θα παρουσιαστεί κατά τη διάρκεια του επόμενου Google I/O, του ετήσιου συνεδρίου της εταιρείας για Developers.

Η μοναδική περιγραφή της Google για την νέα έκδοση ως τώρα αναφέρει απλά πως το Android M “θα φέρει την δύναμη του Android σε όλους τους χώρους εργασίας”. Στα νέα του χαρακτηριστικά αναφέρεται η φωνητική κλήση για ακόμα περισσότερες εφαρμογές και λειτουργίες του Android M, με την εταιρεία να θέλει να επιτρέψει στον χρήστη να χρησιμοποιεί με την φωνή του ακόμα και εφαρμογές τρίτων developers. Δυστυχώς φαίνεται επίσης πως η Google έχει για μια ακόμα φορά αλλάξει τον τρόπο που εμφανίζονται οι ειδοποιήσεις, χωρίς όμως να είναι ακόμα γνωστό τι ακριβώς έχει αλλάξει.

Με την εταιρεία να διαθέτει ήδη εκδόσεις του λειτουργικού της συστήματος για Smartphones, Tablets, Smartwatches, τηλεοράσεις, μέχρι και αυτοκίνητα, φαίνεται πως το Android M σκοπεύει να επεκτείνει ακόμα περισσότερο τη χρήση του, με σκοπό να χρησιμοποιείται σε όσο το δυνατόν περισσότερες συσκευές παγκοσμίως.

Με το Android Lollipop να χρησιμοποιείται σε μόλις 9% του συνόλου των συσκευών που κυκλοφορούν στην αγορά, και τους περισσότερους κατασκευαστές να έχουν μόλις ξεκινήσει να διαθέτουν mid-range συσκευές με αυτό προεγκατεστημένο, είναι πραγματικά εντυπωσιακό το πως η Google συνεχίζει να παρουσιάζει νεότερες εκδόσεις του λειτουργικού παρά την χαμηλή υιοθέτηση των αμέσως πορηγούμενων.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights