Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Νέα σεμινάρια από τη Samsung στις 11-12 & 13 Μαΐου στο INNOVATHENS

Νέα σεμινάρια από τη Samsung στις 11-12 & 13 Μαΐου στο INNOVATHENS

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung Electronics Hellas προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στα δύο νέα σεμινάρια, που θα πραγματοποιηθούν στις 11-12 και 13 Μαΐου, στον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων, INNOVATHENS.

Το Samsung Service Lab Workshop θα πραγματοποιηθεί στις 11-12 Μαΐου με συνολική διάρκεια οκτώ ωρών (Ώρες: 09.00 – 13.00 αντίστοιχα), με σκοπό να παρέχει τεχνικές γνώσεις και δεξιότητες για επισκευαστικές υπηρεσίες σε smartphones. Το σεμινάριο απευθύνεται κυρίως σε φοιτητές, σπουδαστές και ανέργους, με τεχνική κατεύθυνση στον τομέα των ηλεκτρονικών και των τηλεπικοινωνιών. Στόχος του σεμιναρίου είναι να εισάγει και να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες στις after sales διαδικασίες της πελατειακής υποστήριξης και πιο συγκεκριμένα να προσφέρει σημαντικά εφόδια σχετικά με το επισκευαστικό μέρος, τη διαχείριση δεικτών ποιότητας, καθώς και τη διαχείριση πελατών.

Επιπλέον την Τετάρτη 13 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο με θέμα “Τεχνικές Συνέντευξης” σε συνεργασία με την εταιρεία διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων, People for Business. Οι συμμετέχοντες εξοικειώνονται με σύγχρονες τεχνικές συνεντεύξεων που βασίζονται σε δεξιότητες και συμπεριφορές. Επικεντρώνονται σε τεχνικές προετοιμασίας, διεξαγωγής συνεντεύξεων και follow up. Μαθαίνουν που να εστιάζουν και τι να αποφεύγουν, με στόχο να διεκδικούν αποτελεσματικά τις θέσεις που τους ενδιαφέρουν. Εξοικειώνονται στο πως να διαπραγματεύονται τις αποδοχές τους, ακόμα και σε δύσκολες οικονομικές περιόδους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο ακόλουθο link www.samsung.com/gr/innovathens/. Η παρακολούθηση τους είναι δωρεάν, ενώ με το πέρας τους δίνεται πιστοποιητικό παρακολούθησης. Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights