Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei: Ανεπίσημη παρουσίαση του MediaPad M2

Huawei: Ανεπίσημη παρουσίαση του MediaPad M2

απο Kostas Gliatiotis

Με έναν μάλλον “περίεργο” τρόπο, η Huawei… εμφάνισε στο κατάστημα της στην Γαλλία και συγκεκριμένα στο Παρίσι, ένα νέο Tablet με την ονομασία MediaPad M2.

Το νέο Tablet της εταιρείας φαίνεται να έχει αρκετά ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά και σχεδιασμό. Στο εσωτερικό του βρίσκεται ο Kirin 930, o επεξεργαστής που βρίσκεται και στο νεότερο P8 της εταιρείας. Οι τέσσερις Α-53Ε είναι και εδώ χρονισμένοι στα 2 GHz με τους υπόλοιπους “απλούς” Α-53 να φτάνουν το 1.5 GHz, ενώ το MediaPad M2 έχει συνολικά 2 GB μνήμης RAM αντί για 3 GB όπως το P8.

image_new

Η οθόνη του MediaPad M2 έχει διαγώνιο 8 ιντσών, και ανάλυση 1920 x 1200 pixels, που είναι σίγουρα αρκετή για την άνετη χρήση ενός Tablet 8 ιντσών.

image_new (1)

Το ενδιαφέρον όμως στοιχείο του MediaPad M2 είναι η μεταλλική κατασκευή του που θυμίζει το P8 της εταιρείας, και μάλιστα συνδυάζεται με την σχετικά χαμηλή τιμή πώλησης των 349 ευρώ στην οποία θα πωλείται τουλάχιστον στην Γαλλία το νέο Tablet. Σύμφωνα με την Huawei, οι πωλήσεις του MediaPad M2 θα ξεκινήσουν στις αρχές Ιουνίου στην Ευρώπη.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights