Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ IDC: Η αγορά της Κίνας δεν μεγαλώνει άλλο

IDC: Η αγορά της Κίνας δεν μεγαλώνει άλλο

απο alpha

Σύμφωνα με την IDC, η αγορά των Smartphones στην Κίνα φαίνεται να έφτασε στο όριο της τουλάχιστον σε ότι έχει να κάνει με τον αριθμό των ανθρώπων που αγοράζουν νέα τηλέφωνα.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της IDC μάλιστα η αγορά της Κίνας παρουσίασε και μια μικρή μείωση της τάξης του 4% σε πωλήσεις σε σχέση με πριν ένα χρόνο.

Η εξήγηση της IDC για αυτή την τάση της μεγαλύτερης αγοράς στον κόσμο είναι ότι απλά όσοι ήθελαν (και μπορούσαν) να αγοράσουν ένα Smartphone το έχουν ήδη κάνει. Σύμφωνα με την εταιρεία, οι χρήστες αυτοί απλά θα ξεκινήσουν πλέον όπως και σε κάθε άλλη ήδη ανεπτυγμένη αγορά, να αγοράζουν καινούριο τηλέφωνο όταν θέλουν απλά να αντικαταστήσουν το παλιό τους.

Αυτό με τη σειρά του σημαίνει πως η αγορά της Κίνας θα συνεχίσει να έχει ενδιαφέρον για όλους τους μεγάλους και μη κατασκευαστές, που απλά θα πρέπει πλέον να ανταγωνίζονται για την επόμενη επιλογή του κάθε χρήστη.

Ενδιαφέρον έχουν και τα αποτελέσματα της IDC για τις πωλήσεις των εταιρειών στην αγορά της Κίνας. Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Apple με πωλήσεις 15 εκατομμυρίων συσκευών το πρώτο τρίμηνο του 2015. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Xiaomi με πωλήσεις 13.5 εκατομμυρίων συσκευών, ενώ τρίτη είναι η επίσης εγχώρια Huawei με 11.2 εκατομμύρια συσκευές.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights