Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Galaxy S6 Active: Οι πρώτες φωτογραφίες του

Galaxy S6 Active: Οι πρώτες φωτογραφίες του

απο Kostas Gliatiotis

Πριν ένα χρόνο με την παρουσίαση του Galaxy S5 και την ανθεκτική στη σκόνη και το νερό κατασκευή του, η δημιουργία μιας “Active” έκδοσης της συσκευής φαινόταν σχεδόν… άσκοπη. Η Samsung όμως παρουσίασε τελικά το S5 Active με ακόμα πιο ανθεκτική κατασκευή και υποστήριξη του στρατιωτικού πρότυπου MIL-STD-810G.

Φέτος, με το Galaxy S6 να μην διαθέτει πλέον την ίδια ανθεκτική κατασκευή (διαθέτει όμως έναν εντυπωσιακό σχεδιασμό…), η παρουσίαση της “Active” έκδοση τους φαίνεται πιο… λογική και η εταιρεία φαίνεται πως ετοιμάζει ήδη τη νέα συσκευή.

Οι πρώτες φωτογραφίες του Galaxy S6 Active έκαναν λοιπόν την εμφάνιση τους στο GSMArena, και δείχνουν πως η Samsung σχεδιάζει να διατηρήσει την ίδια ανθεκτική κατασκευή και στη νέα συσκευή.

Το Galaxy S6 Active φαίνεται πως θα έχει μερικές διαφορές σε σύγκριση με το “κανονικό” Galaxy S6. Αρχικά δεν θα διαθέτει τον αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων, που εκτός από όχι χρήσιμος σε μια συσκευή του είδους, είναι δύσκολο να λειτουργήσει αξιόπιστα σε νερό και σκόνη. Οι πληροφορίες θέλουν το Galaxy S6 Active να διαθέτει μια αρκετά μεγαλύτερη μπαταρία χωρητικότητας 3.500 mAh αντί αυτής των 2.600 του κανονικού S6, ενώ δεν είναι γνωστό ακόμα αν θα διαθέτει την ίδια κάμερα στο πίσω μέρος του. Οι φωτογραφίες πάντως δείχνουν πως οι αισθητήρες για την μέτρηση των καρδιακών παλμών καθώς και το LED Flash έχουν παραμείνει στη συσκευή. Τέλος, με δεδομένο το ότι δεν υπάρχει φέτος κάποια έκδοση του Galaxy S6 βασισμένη σε επεξεργαστή της Qualcomm, είναι σχεδόν βέβαιο πως και το Galaxy S6 Active θα χρησιμοποιεί τον κατασκευασμένο από τη Samsung Exynos 7420.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights