Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Huawei Mate 8: Μεταλλική κατασκευή και QHD οθόνη

Huawei Mate 8: Μεταλλική κατασκευή και QHD οθόνη

απο Kostas Gliatiotis

Το Ascend Mate 7 είναι μέχρι και σήμερα, αρκετούς μήνες μετά την κυκλοφορία του, ένα από τα καλύτερα Phablets που μπορεί να βρει κανείς στην αγορά, κυρίως λόγω των πολύ καλών τεχνικών του χαρακτηριστικών, της μεγάλης του οθόνης αλλά και της εντυπωσιακής του κατασκευής.

Οι πρώτες φωτογραφίες του αντικαταστάτη του, με την ονομασία Mate 8 πλέον αφού η Huawei “καταργεί” την ονομασία Ascend από τις συσκευές της, δείχνουν πως η νεότερη έκδοση του διατηρεί όλα τα πλεονεκτήματα του προκατόχου του, και φέρνει αρκετά νέα τεχνικά χαρακτηριστικά.

huawei-mate-8-.

Οι πληροφορίες θέλουν την 6 ιντσών οθόνη του Mate 8 να έχει πλέον ανάλυση QHD, δηλαδή 2560 x 1440 pixels, παρά τις δηλώσεις του ίδιου του προέδρου της Huawei για το κατά πόσο αυτές είναι χρήσιμες σε κινητά τηλέφωνα. Εκτός από τη διαφορετική του οθόνη, και την μεταλλική κατασκευή που αποκαλύπτουν οι φωτογραφίες, το Mate 8 θα έχει στο εσωτερικό του τον ίδιο Kirin 930 που βρίσκεται και στο νεότερο P8 της εταιρείας. Μένει να δούμε πάντως τι ακριβώς κάρτα γραφικών θα χρησιμοποιεί ο Kirin στο εσωτερικού του νέου Mate 8 αφού η Mali T628 του Kirin 930 πιθανότατα δεν είναι αρκετή για τη σωστή λειτουργία της QHD οθόνης.

Στα υπόλοιπα τεχνικά του χαρακτηριστικά, το Mate 8 φαίνεται πως θα είναι η πρώτη συσκευή της εταιρείας με κάμερα των 20 Mpixels, ενώ πιθανότατα η συσκευή θα διαθέτει και τον αισθητήρα ανάγνωσης δακτυλικών αποτυπωμάτων του προκατόχου του.

Η παρουσίαση κάθε νέας έκδοση της σειράς Mate της Huawei γίνεται συνήθως λίγο καιρό μετά από αυτή του νεότερου κινητού της σειράς P της εταιρείας, κάτι που σημαίνει πως σύντομα θα δούμε και επίσημα τη νέα συσκευή.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights