Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Vodafone: 6ο CU ONSTAGE – Plisskën Edition

Vodafone: 6ο CU ONSTAGE – Plisskën Edition

απο Kostas Gliatiotis

Το μουσικό καλοκαίρι ξεκινάει δυνατά με το 6ο CU ONSTAGE, το μουσικό project του CU που σε ανεβάζει  κυριολεκτικά επί σκηνής, να φιλοξενείται αυτή τη φορά στη σκηνή του Plisskën Festival, το οποίο πραγματοποιείται στις 5 και 6 Ιουνίου, στην Αθήνα.

Tο 6ο CU ONSTAGE δίνει την ευκαιρία στον νικητή να εμφανιστεί σε ένα από τα πιο μεγάλα μουσικά φεστιβάλ του κόσμου, το οποίο προβάλει μια πολυσυλλεκτικότητα ήχων από την indie rock έως και την electro και την pop. Οι μπάντες ή οι djs που θα συμμετέχουν στο διαγωνισμό, αυτή τη φορά θα έχουν τη μοναδική ευκαιρία μοιραστούν την ίδια σκηνή με καταξιωμένους, αλλά και πρωτοπόρους καλλιτέχνες όπως οι Mogwai, Squarepusher, The Horrors, WhoMadeWho, Savages, Mudhoney, Brodinski, Electric Wizard, Thee Oh Sees, Ariel Pink, Perfume Genius, Pharoahe Monch , Xylouris White κ.α.

Οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να παίξουν live στο Republic Stage και να αποθεωθούν απ τους χιλιάδες θεατές του φεστιβάλ, θα πρέπει να υποβάλλουν το demo τους μέχρι τις 20/05 στο www.vodafonecu.gr/cu-onstage. Όλες οι συμμετοχές θα αξιολογηθούν από κριτική επιτροπή. Οι  τρεις καλύτερες θα μπουν σε διαδικασία ψηφοφορίας από το κοινό για την ανάδειξη του τελικού νικητή.

Κατά τη διάρκεια του Plisskën Festival, πέρα από τα μουσικά δρώμενα, στους χώρους του φεστιβάλ θα βρίσκεται και τις 2 ημέρες το CU pop up t-shirt bike, το κινητό συνεργείο μεταξοτυπίας του CU, το οποίο θα τυπώνει εντελώς δωρεάν t-shirts με σχέδια που έχουν δημιουργηθεί ειδικά για το 5o Plisskën. Ενώ για τους φίλους του φεστιβάλ που θα επιλέξουν να έρθουν με το ποδήλατό τους, το CU Pop Up Service Bike, το κινητό συνεργείο ποδηλάτων του CU, θα κάνει δωρεάν service.

Το CU όμως, εκτός από τους νέους μουσικούς και το φεστιβάλ, στηρίζει και την επιθυμία όσων θέλουν να βρεθούν στο Plisskën δίνοντας την ευκαιρία στους CU χρήστες να προμηθευτούν 1+1 εισιτήριο δωρεάν, στέλνοντας MUSIC στο 54646 (0,5€/SMS) και αγοράζοντας το εισιτήριο τους μέσω Viva ή των εκδοτηρίων στο χώρο της διοργάνωσης. H προσφορά ισχύει για συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights