Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HTC J Butterfly: Αποκλειστικά για την αγορά της Ιαπωνίας

HTC J Butterfly: Αποκλειστικά για την αγορά της Ιαπωνίας

απο Kostas Gliatiotis

Η HTC φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό δεν μπορεί να σταματήσει να παρουσιάζει νέες συσκευές, με ενδιαφέροντα τεχνικά χαρακτηριστικά και σχεδιασμό, που όμως η κάθε μια από αυτές προορίζεται αποκλειστικά για μια συγκεκριμένη αγορά.

Το νεότερο παράδειγμα είναι το J Butterfly της εταιρείας, μια συσκευή που προορίζεται αποκλειστικά για την αγορά της Ιαπωνίας.

Τα τεχνικά χαρακτηριστικά του J Butterfly όμως είναι αυτά που το κάνουν ενδιαφέρον, και είναι ότι καλύτερο συνολικά έχει παρουσιάσει η HTC τους τελευταίους μήνες. Στο μπροστινό μέρος της συσκευής η οθόνη έχει διαγώνιο 5.2 ιντσών με ανάλυση 2560 x 1440 pixels ή αλλιώς QHD και είναι η πρώτη συσκευή της εταιρείας (αλλά και της αγοράς γενικότερα) που συνδυάζει την ανάλυση αυτή με τον Snadragon 810 της Qualcomm στο εσωτερικό της. Οι διαφορές όμως δεν τελειώνουν εκεί, αφού το J Butterfly φαίνεται να είναι η πρώτη συσκευή της εταιρείας μετά από πολύ καιρό που στο πίσω μέρος της έχει δύο κάμερες, εκ των οποίων τουλάχιστον η μια έχει αισθητήρα ανάλυσης 20.7 Mpixels. Επίσης, στο μπροστινό της μέρος για τους φίλους των… Selfies υπάρχει μια κάμερα των 13 Mpixels, που όμως δεν διαθέτει τον σχετικά μεγάλο φακό και το LED Flash του Desire Eye.

Το J Butterfly φαίνεται να είναι το καλύτερο μέχρι στιγμής σύνολο χαρακτηριστικών και δυνατοτήτων που έχει κατασκευάσει η HTC, που όμως για μια ακόμα φορά περιορίζεται σε μια μόνο χώρα η διάθεση του. Δυστυχώς αυτό δείχνει με τον καλύτερο / χειρότερο τρόπο πως η εταιρεία αδυνατεί να κατασκευάσει αριθμό συσκευών ικανό για την παγκόσμια διάθεση μιας μόνο κορυφαίας συσκευής με το σύνολο των χαρακτηριστικών αυτών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights