Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Ολλανδίας: Επιβεβαιώνει την αναβάθμιση σε Android Lollipop για το Note 3 Neo
galaxy-note-3-neo-screen

Samsung Ολλανδίας: Επιβεβαιώνει την αναβάθμιση σε Android Lollipop για το Note 3 Neo

απο Kostas Gliatiotis

Με την αρκετά μεγάλη ποικιλία συσκευών που διαθέτει η Samsung στην αγορά, και την πολιτική της εταιρείας να μην ενημερώνει επίσημα για την αναβάθμιση των συσκευών της στη νεότερη έκδοση του Android της Google, συνήθως οι πληροφορίες αυτές έρχονται από τα γραφεία της εταιρείας σε κάθε χώρα της Ευρώπης και όχι μόνο.

Αυτή τη φορά η Samsung στην Ολλανδία, επιβεβαίωσε πως το Android Lollipop, η νεότερη έκδοση του λειτουργικού συστήματος, θα γίνει διαθέσιμη για το Galaxy Note 3 Neo, μια συσκευή που έχει γνωρίσει ιδιαίτερη επιτυχία και στη χώρα μας.

Δυστυχώς η Ολλανδική Samsung δεν γνωρίζει ή απλά δεν θέλει να αναφέρει επίσημα πότε θα διατεθεί το Android Lollipop για το Galaxy Note 3 Neo και περιορίστηκε στο απλά να επιβεβαιώσει πως αυτό θα γίνει κάποια στιγμή στο μέλλον.

Με δεδομένο το ότι το Galaxy Note 3 Neo δεν έχει εισαχθεί επίσημα στη χώρα μας από την Ελληνική Samsung, οι συσκευές που έχουν πουληθεί θα αναβαθμιστούν στη νέα έκδοση μόλις αυτή γίνει διαθέσιμη σε κάθε μια από τις χώρες που έχει πουληθεί. Σε αντίθεση με τα Galaxy S4, Galaxy S5, Galaxy Note 4 και Galaxy Note 3, το Galaxy Note 3 Neo έχει υπάρξει σε μια και μοναδική έκδοση βασισμένη στον Exynos 5260 της Samsung, κάτι που θεωρητικά τουλάχιστον σημαίνει πως η εταιρεία θα έχει “ευκολότερο” έργο στο να το αναβαθμίσει σε Android Lollipop.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights