Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ HTC: Δεν θα κατασκευάσει Mini έκδοση του νέου One
htc-one-m9-in2mobile-featured-image

HTC: Δεν θα κατασκευάσει Mini έκδοση του νέου One

απο Kostas Gliatiotis

Οι “mini” ή αλλιώς μικρότερες σε μέγεθος και οικονομικότερες εκδόσεις των High End συσκευών κάθε εταιρείας υπάρχει σαν κατηγορία ουσιαστικά από την εποχή που η Samsung διέθεσε στην αγορά για πρώτη φορά το Galaxy S3 mini.

Η HTC από την πλευρά της έχει ακολουθήσει την ίδια τακτική για τις δύο προηγούμενες εκδόσεις του HTC One, παρουσιάζοντας την αντίστοιχη “mini” έκδοση για το καθένα, με μικρότερο μέγεθος, την ίδια θεωρητικά κατασκευή και σχέδιο και αντίστοιχα περιορισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τον Jack Tong, αντιπρόεδρο της HTC Ασίας, η εταιρεία δεν σκοπεύει να παρουσιάσει αντίστοιχη έκδοση του νέου HTC One M9. Η εξήγηση του κυρίου Jack Tong είναι πως η αγορά αναζητά πλέον συσκευές με μεγαλύτερη οθόνη, συνήθως πάνω από 5 ίντσες, μια απαίτηση που κάνει δύσκολη τη δημιουργία “mini” συσκευών σαν και αυτές που υπήρχαν μέχρι τώρα.

Η HTC έσπευσε να ξεκαθαρίσει πάντως πως οι δηλώσεις του κυρίου Jack Tong δεν σημαίνουν πως η εταιρεία έχει σκοπό να σταματήσει τη δημιουργία συσκευών με μικρότερη οθόνη, και πως απλά προς το παρόν δεν υπάρχουν σχέδια για τη δημιουργία συγκεκριμένα της “mini” έκδοσης του One M9.

Μέχρι και σήμερα, οι μικρότερες εκδόσεις κάθε High End συσκευής απευθύνονταν σε όσους αναζητούν μια συσκευή με ανώτερη εμφάνιση από τις συσκευές της μεσαίας κατηγορίας, και μικρότερο μέγεθος, θυσιάζοντας μέρος των τεχνικών χαρακτηριστικών.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights