Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Τα νέα Samsung Galaxy S6 & S6 edge πρωταγωνιστές στην πασαρέλα των MI-RO

Τα νέα Samsung Galaxy S6 & S6 edge πρωταγωνιστές στην πασαρέλα των MI-RO

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung Electronics Hellas επεκτείνοντας τη συνεργασία της με το σχεδιαστικό δίδυμο των Mi-Ro, συνδύασε την υψηλή τεχνολογία με την τελευταία λέξη της μόδας στην  παρουσίαση της συλλογής τους Άνοιξη-Καλοκαίρι 2015. Τα νέα Galaxy S6 και S6 edge πρωταγωνίστησαν στην πασαρέλα και «ταξίδεψαν» τους καλεσμένους στις κατεξοχήν πόλεις της μόδας, Παρίσι, Μιλάνο και Νέα Υόρκη.

Samsung MI-RO (1) (1)

Σε ένα εντυπωσιακό fashion show, εμπνευσμένο από την αισθητική και τη μαγεία των 60s, οι Mi-Ro προσκάλεσαν τους καλεσμένους τους σε ένα μοναδικό ταξίδι αναμνήσεων, στο πρώην Ανατολικό Αεροδρόμιο Ελληνικού, την Τετάρτη 20 Μαΐου. Με μια συλλογή που γεφυρώνει το glam του χθες με το στιλ του σήμερα, η πασαρέλα είχε έντονη την παρουσία της χρυσής δεκαετίας των 60s, αναβιώνοντας, με μοναδικό τρόπο, τη φινέτσα και τη λάμψη της εποχής.

Samsung MI-RO (3)

Τα Samsung Galaxy S6 και S6 edge, με τον κομψό σχεδιασμό τους, έγιναν αναπόσπαστο κομμάτι του fashion show. Όμορφες δημιουργίες από μέταλλο και γυαλί, τα νέα smartphones της Samsung διακρίνονται για τον εντυπωσιακό design τους και το μοναδικό τους στυλ. Παράλληλα, οι καλεσμένοι είχαν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν με το Samsung Galaxy S6 και να ταξιδέψουν νοητά στις τρεις από τις μεγαλύτερες πόλεις συνυφασμένες με τη μόδα.

Samsung MI-RO (6)

Ο Γιάννης Ράπτης των Mi-Ro, με αφορμή το fashion show και τη συνεργασία με τη Samsung, ανέφερε ότι «Με τη νέα μας συλλογή θελήσαμε να αναβιώσουμε την ξεχωριστή αισθητική μιας εποχής που δεν παύει ποτέ να μας εμπνέει με τη λάμψη και τη δημιουργικότητά της. Η προσθήκη των Samsung Galaxy S6 και S6 edge στην πασαρέλα ήρθε για να αποδείξει για μία ακόμα φορά ότι η τεχνολογία συμπληρώνει το μοναδικό στιλ του καθενός, συμβαδίζοντας αρμονικά με τη μόδα».

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights