Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Το CU σε στέλνει στο Red Bull X-Fighters

Το CU σε στέλνει στο Red Bull X-Fighters

απο Kostas Gliatiotis

Restart είναι να ζεις μοναδικές εμπειρίες και το CU δίνει την ευκαιρία σε 120 τυχερούς να ζήσουν τη δική τους αυτό το καλοκαίρι, παρακολουθώντας από κοντά το Red Bull X-Fighters, που προσγειώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Το παγκόσμιο πρωτάθλημα Freestyle Motocross, κάνει τη δεύτερη στάση της φετινής σεζόν στην Ελλάδα, στο ιστορικό Λατομείο Μαρμάρου Διονύσου στις 12 Ιουνίου 2015.

Οι τυχεροί νικητές του διαγωνισμού του CU  θα κερδίσουν εισιτήρια για να δουν από κοντά τους καλύτερους αναβάτες FMX στον κόσμο, να προσφέρουν ένα θέαμα που κόβει την ανάσα. Για να συμμετέχει κάποιος στο διαγωνισμό πρέπει να επισκεφθεί το http://kaneistokolposou.vodafonecu.gr/ μέχρι τις 4 Ιουνίου 2015 και να γίνει rider κάνοντας το  δικό του κόλπο.

Την ημέρα του αγώνα το CU θα είναι εκεί και θα βραβεύσει τον αθλητή που έχει κάνει τα πιο πολλά Restart στην FMX καριέρα του. Παράλληλα, στο χώρο του λατομείου θα βρίσκεται και το CU Pop Up T-shirt Bike, το κινητό συνεργείο μεταξοτυπίας του CU, να τυπώνει και να μοιράζει δωρεάν, συλλεκτικά μπλουζάκια εμπνευσμένα από το Red Bull X-Fighters.

Περισσότερες πληροφορίες για το μεγάλο event εδώ

Για συμμετοχή στο διαγωνισμό http://kaneistokolposou.vodafonecu.gr/

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights