Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Google: Σχεδιάζει δύο νέα Nexus Smartphones με την LG και την Huawei
nexus-5-in2mobile-featured-image

Google: Σχεδιάζει δύο νέα Nexus Smartphones με την LG και την Huawei

απο Kostas Gliatiotis

Η επιλογή της Google με το Nexus 6 να προσφέρει μια μόνο συσκευή, με αρκετά μεγάλη οθόνη 6 ιντσών και αντίστοιχα μεγάλο μέγεθος αντιμετωπίστηκε από την αγορά με αρκετές επιφυλάξεις για την ευκολία στην καθημερινή χρήση μιας τόσο μεγάλης συσκευής. Ταυτόχρονα η Google και η LG σταμάτησαν την παραγωγή του Nexus 5 (πιθανότατα όχι τυχαία) περιορίζοντας τις επιλογές των υποψήφιων αγοραστών ουσιαστικά μόνο στο Nexus 6.

Σύμφωνα με το AndroidPolice η Google δείχνει να έχει “καταλάβει” πως οι συσκευές με οθόνη 6 ιντσών δεν είναι για όλους τους χρήστες, και σχεδιάζει να παρουσιάσει δύο διαφορετικά νέα Nexus Smartphones, κατασκευασμένα από δύο διαφορετικές εταιρείες.

Το πρώτο από αυτά, με την κωδική ονομασία Bullhead θα είναι κατασκευασμένο από την LG, με οθόνη 5.2 ιντσών, και χαρακτηριστικά που θα πλησιάζουν αυτά του νέου G4 της εταιρείας. Οι πληροφορίες θέλουν μάλιστα το Bullhead να χρησιμοποιεί και αυτό τον Snapdragon 808 στο εσωτερικό του, προκειμένου να αποφύγει τα σημαντικά προβλήματα λειτουργίας του Snapdragon 810 της Qualcomm.

Η δεύτερη συσκευή, με την ονομασία Angler θα κατασκευάζεται από την Huawei, και θα αποτελεί την πρώτη Nexus συσκευή σε συνεργασία με την εταιρεία για την Google. Σε αντίθεση με το Bullhead, το Angler θα διαθέτει μια σημαντικά μεγαλύτερη οθόνη διαγωνίου 5.7 ιντσών, για τους χρήστες που θεωρούν χρήσιμες τις συσκευές που ανήκουν στην κατηγορία των Phablets. Οι πληροφορίες θέλουν την Huawei να επιλέγει τον Snapdragon 810  και όχι κάποιον Kirin επεξεργαστή κατασκευασμένο από την ίδια, μια επιλογή που πιθανότατα οφείλεται στην ίδια την Google και το Optimization που έχει ήδη κάνει για τους επεξεργαστές της Qualcomm.

Οι δύο νέες Nexus συσκευές αν παρουσιαστούν τελικά και οι δύο ή αν η Google επιλέξει μια από αυτές, θα δουν το φως της δημοσιότητας πιθανότατα μετά το καλοκαίρι, όπως γίνεται συνήθως με κάθε νέα συσκευή της σειράς.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights