Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Google Maps: Φωνητική καθοδήγηση σε Offline mode
google-maps-logo-in2mobile-featured-image

Google Maps: Φωνητική καθοδήγηση σε Offline mode

απο Kostas Gliatiotis

Η εφαρμογή του Google Maps προσφέρει εδώ και αρκετά χρόνια πλέον την δυνατότητα αποθήκευσης ενός τμήματος του χάρτη στη συσκευή του χρήστη, προκειμένου αυτός να είναι διαθέσιμος ακόμα και όταν το Android Smartphone του δεν έχει πρόσβαση στο Internet.

Μέχρι σήμερα όμως, η δυνατότητα πλοήγησης που προσφέρει το Google Maps απαιτεί την πρόσβαση στο Internet για τον υπολογισμό της διαδρομής αλλά και το “κατέβασμα” των φωνητικών εντολών.

Κατά τη διάρκεια του Google I/O 2015 η εταιρεία ανακοίνωσε πως αυτό πρόκειται σύντομα να αλλάξει. Το Google Maps θα προσφέρει σύντομα τη δυνατότητα αποθήκευσης των φωνητικών εντολών, προκειμένου ο χρήστης να μπορεί να χρησιμοποιήσει την δυνατότητα καθοδήγησης ακόμα και αν εκείνη την στιγμή δεν έχει πρόσβαση στο Internet.

Μέχρι στιγμής η Google δεν έχει ανακοινώσει πως ακριβώς θα λειτουργεί αυτή η νέα δυνατότητα, και μάλιστα δεν θα προσφέρεται άμεσα, αφού η εταιρεία περιορίστηκε να δηλώσει πως θα είναι διαθέσιμη σύντομα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights