Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung Galaxy A5: Αναβαθμίζεται σε Android Lollipop.
galaxy-a5-in2mobile-screen-full

Samsung Galaxy A5: Αναβαθμίζεται σε Android Lollipop.

απο Kostas Gliatiotis

Η σειρά Galaxy A της Samsung αποτελεί μια από τις πιο ενδιαφέρουσες γενιές συσκευών που έχει δημιουργήσει η εταιρεία τα τελευταία χρόνια. Παρά το ότι ανήκουν στην μεσαία κατηγορία τιμής, η πολυτελής τους μεταλλική κατασκευή τα κατατάσσει σε μια ξεχωριστή κατηγορία και η Samsung δείχνοντας να το γνωρίζει αυτό, έχει ήδη ξεκινήσει την αναβάθμιση τους στο Android Lollipop.

Για το Galaxy A5 συγκεκριμένα, η διάθεση της αναβάθμισης σε Android Lollipop ξεκινά για μια ακόμα φορά από την Πολωνία, όπως συμβαίνει με αρκετές από τις συσκευές της εταιρείας.

Η αναβάθμιση βασίζεται στην 5.0.1 έκδοση του Android Lollipop και σύμφωνα με τη Samsung βελτιώνει την σταθερότητα και την απόδοση του Galaxy A5 μαζί με τις αλλαγές που υπάρχουν στην εμφάνιση του γραφικού περιβάλλοντος της συσκευής.

Όπως και με όλες τις υπόλοιπες συσκευές της Samsung, η αναβάθμιση σε Android Lollipop για το Galaxy A5 θα ξεκινήσει να διατίθεται σταδιακά και στην υπόλοιπη Ευρώπη όταν είναι σίγουρο ότι δεν υπάρχουν προβλήματα με την λειτουργία της. Σε κάποιες χώρες που απαιτείται η έγκριση των δικτύων κινητής τηλεφωνίας για την διάθεση της αναβάθμισης, αυτή μπορεί να αργήσει λίγο περισσότερο.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights