Αρχικη ΕΛΛΑΔΑ Η Samsung χορηγός στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ

Η Samsung χορηγός στη Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung Electronics Hellas ήταν χορηγός στην 23η Τακτική Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ). Περισσότεροι από 1.000 συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να δουν το χαρτοφυλάκιο προϊόντων της εταιρείας για τον ξενοδοχειακό κλάδο.

Η Samsung διαθέτει ένα διευρυμένο portfolio ξενοδοχειακών λύσεων και λύσεων ψηφιακής σήμανσης για την άμεση κι άνετη εξυπηρέτηση των αναγκών κάθε επισκέπτη. Συγκεκριμένα, οι λύσεις Smart Signage, οι ξενοδοχειακές τηλεοράσεις, αλλά και οι λύσεις εξωτερικής σήμανσης παρουσιάστηκαν τόσο στους χώρους της διοργάνωσης όσο και σε εδικά διαμορφωμένο χώρο της Samsung. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες είχαν τη δυνατότητα να δουν από κοντά και τα κυρτά monitors της εταιρείας, αλλά και τα νέα smartphones Samsung Galaxy S6 και S6 edge.

Η 23η Τακτική Γενική Συνέλευση του ΣΕΤΕ πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015, με τη συμμετοχή, μεταξύ άλλων, εκπροσώπων της κυβέρνησης, του τουρισμού, της ναυτιλίας και των επιχειρήσεων συνολικότερα.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights