Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung SM-G9198: Μια νέα συσκευή με τον Snapdragon 808 στο εσωτερικό της

Samsung SM-G9198: Μια νέα συσκευή με τον Snapdragon 808 στο εσωτερικό της

απο Kostas Gliatiotis

Μπορεί η Samsung να “φημίζεται” για την μυστικότητα που περιβάλει τις συσκευές της πριν την ανακοίνωση τους (ή τουλάχιστον μέχρι λίγο πριν από αυτή), φαίνεται όμως πως το GFX benchmark για μια ακόμα φορά αποκαλύπτει μια νέα συσκευή στη λίστα αποτελεσμάτων του.

Αυτή τη φορά η συσκευή που αποκαλύπτεται έχει τον κωδικό μοντέλου SM-G9198, δείχνοντας πως θεωρητικά τουλάχιστον με βάση αυτό θα ανήκει στην ίδια “οικογένεια” συσκευών με το Galaxy S6 (SM-G920F) και το Galaxy S6 Edge (SM-G925F).

Η διαγώνιος της οθόνης του SM-G9198 αναφέρεται στο GFX benchmark στις 4.7 ίντσες, κάτι που σημαίνει πως πιθανότατα η συσκευή είναι η “mini” έκδοση των δύο νέων Galaxy S6.

Το πιο ενδιαφέρον στοιχείο που αποκαλύπτεται όμως για την συσκευή είναι ο επεξεργαστής που κρύβει στο εσωτερικό της. Αυτός φαίνεται να είναι ο Snapdragon 808 της Qualcomm, γεγονός που είναι σημαντικό για περισσότερους από έναν λόγους. Αρχικά τα δύο νέα Galaxy S6 είναι οι πρώτες συσκευές της Samsung μετά από χρόνια που όλες τους οι εκδόσεις βασίζονται στον Exynos 7420 που είναι κατασκευασμένος από την ίδια την εταιρεία. Το Galaxy S5 mini της εταιρείας πριν περίπου ένα χρόνο χρησιμοποιούσε και αυτό επεξεργαστή κατασκευασμένο από τη Samsung. Φαίνεται πως ένα χρόνο μετά, αν τελικά το SM-G9198 είναι το Galaxy S6 “mini”, τουλάχιστον μια έκδοση του θα βασίζεται σε επεξεργαστή κατασκευασμένο από την Qualcomm.

Το GFX Benchmark αποκαλύπτει επίσης πως στο πίσω μέρος της συσκευής θα βρίσκεται μια κάμερα με ανάλυση 16 Mpixels, την ίδια δηλαδή με αυτή των Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge χωρίς ακόμα όμως να είναι γνωστό αν θα διαθέτει και τις ίδιες δυνατότητες.

Συνήθως οι συσκευές της Samsung αρχίζουν να “διαρρέουν” λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση τους, κάτι που σημαίνει πως και το SM-G9198 βρίσκεται πιθανότατα λίγο πριν την ολοκλήρωση του σχεδιασμού του.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights