Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Η Huawei Πλατινένιος Χορηγός του SAP Forum “Discover Simple”
huawei_dual_boot_featured

Η Huawei Πλατινένιος Χορηγός του SAP Forum “Discover Simple”

απο Kostas Gliatiotis

Η Huawei, κορυφαίος παγκόσμιος προμηθευτής τεχνολογικών λύσεων πληροφορικής και επικοινωνιών (ICT), θα είναι πλατινένιος χορηγός της φετινής διοργάνωσης του SAP ForumDiscover Simple”, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 8 Ιουνίου 2015 στο ξενοδοχείο Hilton. Μέσω της συμμετοχής της, η Huawei στοχεύει στην ενημέρωση και την εκπαίδευση των συμμετεχόντων στις νέες τεχνολογίες και τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρει, ενθαρρύνοντας παράλληλα την ανταλλαγή απόψεων και ιδεών σχετικά με τις τελευταίες τάσεις στο χώρο.

Την διοργάνωση θα τιμήσει με την παρουσία του, ο κος Petri Pekkarinen,  Διευθυντής της Huawei Enterprise Business Group, στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη και τη Σκανδιναβία, ο οποίος σε σχετική ενότητα του Συνεδρίου, θα μιλήσει για την εφαρμογή των λύσεων SAP HANA για το Ιnternet of Things (IoT). Η πρωτοπόρα εφαρμογή έχει σκοπό να βοηθήσει τους πελάτες της να συνδέσουν τον πυρήνα των δραστηριοτήτων τους με το κάθε άκρο του δικτύου, και ταυτόχρονα να αποκτήσουν μέγιστη λειτουργική απόδοση, δημιουργώντας νέα μοντέλα εσόδων, προϊόντα και υπηρεσίες.

Το SAP Forum Athens διεξάγεται σε ετήσια βάση προσφέροντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις όλων των μεγεθών να ενημερωθούν σχετικά με τις εξελίξεις τις τεχνολογίας και να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες στο πλαίσιο της ανάπτυξης καινοτομίας.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights