Αρχικη ΚΟΣΜΟΣ Samsung: Ετοιμάζει το Galaxy S5 Neo

Samsung: Ετοιμάζει το Galaxy S5 Neo

απο Kostas Gliatiotis

Η Samsung παρουσιάζει κατά καιρούς νέες εκδόσεις παλαιότερων συσκευών της, που συνήθως αποτελούν μια οικονομικότερη έκδοση τους με ελάχιστα “χειρότερα” τεχνικά χαρακτηριστικά.

Δυο πρόσφατα παραδείγματα αυτής της πολιτικής είναι το Galaxy Note 3 Neo που κυκλοφόρησε στην αγορά μερικούς μήνες μετά την παρουσίαση του Galaxy Note 3 αλλά και το Galaxy S3 Neo, μια διαφορετική έκδοση του αρκετά παλιού Galaxy S3 της εταιρείας, που συνεχίζει να κυκλοφορεί μέχρι και σήμερα.

Σύμφωνα με το Sammobile η Samsung σχεδιάζει να παρουσιάσει μια αντίστοιχη έκδοση του Galaxy S5 με ονομασία… Galaxy S5 Neo. Η νέα συσκευή θα έχει μερικές μόνο διαφορές από το κανονικό Galaxy S5, με βασικότερη από αυτή τη χρήση ενός Exynos επεξεργαστή στο εσωτερικό του. Ο Exynos 7480 που διέρρευσε μέσω του GFX Benchmark φαίνεται να είναι η πρόταση της εταιρείας για την μεσαία κατηγορία, με συνολικά 8 πυρήνες αρχιτεκτονικής Α-53 της ARM στο εσωτερικό του, και μια λιγότερο ισχυρή έκδοση της Mali T760 που υπάρχει στο εσωτερικού του Exynos 7420 και του Exynos 5433.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του Galaxy S5 Neo, η εταιρεία φαίνεται να έχει αναβαθμίσει την μπροστινή κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 5 Mpixels, για να καλύψει τις ανάγκες των χρηστών που θέλουν να βγάζουν… Selfies, ενώ η πίσω κάμερα της συσκευής θα παραμείνει στα 16 Mpixels.

Nεα και αρθρα που σε ενδιαφερουν

Γραψτε ενα σχολιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Στο In2mobile xρησιμοποιούμε cookies για να σας παρέχουμε την πιο σχετική εμπειρία, απομνημονεύοντας τις προτιμήσεις και τις επαναλαμβανόμενες επισκέψεις σας. Κάνοντας κλικ στο κουμπί «Αποδοχή», συμφωνείτε στη χρήση ΟΛΩΝ των cookies. Αποδοχή Διαβάσε περισσότερα

Verified by MonsterInsights